4
Domaći fudbal

AFRIKANCI TVRDE: Konte želi Boaćija, cifra o kojoj se sanja u Srbiji (FOTO)

Objavljeno: 11.10.17 u 13:00

Ričmond Boaći je prava napast za golmane u Evropi ove sezone, a izgleda da njegove dobre partije prate najbolji timovi Starog kontinenta.

Portal ‘Ghanasocernet‘ nije baš uvek pouzdan, ali danas javlja da je došao do pouzdanih saznanja da je Ričmond Boaći na skeneru Čelsija. Pitanje je samo da li će napadač iz Gane na Stamofrd bridž već u januaru ili tek na leto. Spominje se neverovatna cifra od 10 miliona funti, što Crvena zvezda svakako ne bi odbila.

Takođe, u tekstu se navodi da je trener ‘plavaca’ Antonio Konte radio sa Boaćijem u Juventusu i da mu je on dao šansu da se pokaže. Takođe, Čelsi je ostao bez ubojitih napadača, jer je Dijego Košta napustio London, te je tu sada samo Miši Batšuaji.

Ričmond Boaći je šansu da se dokaže skautima Čelsija imati već u sledeći četvrtak kada Crvena zvezda dočeka Arsenal, ali i 2. novembra kada crveno-beli gostuju na Emiratima.

0
0

4 Komentara

  1. Ovi iz Gane su prolupali, jer verovatno su zbog velike vrućine koja vlada ispod ekvatora, pomešali babe i žabe, pa im se, sada od oktobra meseca, čini da će brzo 1. april! Kakva vest, Boaći u Čelziju?! Boaći koji je navodno napadač a nema dribling i u poziciji „1 na 1“, izgubi svaki duel. Nikoga još za godinu dana, provedenih u Zvezdi, nije predriblovao! Verujem da će protiv Arsenala poneti epitet „Prva truba utakmice“!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter