3
Domaći fudbal

POZNATI TERMINI: Zvezdi dan više odmora pred Arsenal, Partizanu manje pred put u Albaniju (RASPORED)

Objavljeno: 09.10.17 u 17:24

Superliga Srbije objavila je termine 13. kola koje se za vikend igra širom zemlje, a večiti rivali će na teren u različitim danima.

Očekivalo se da će zbog mečeva Kupa Srbije Crvena zvezda i Partizan svoje mečeve igrati u nedelju, ali su se ‘večiti’ ipak razdvojili. Tako će crveno-beli u subotu od 16 časova dočekati Mačvu iz Šapca i samim tim imati dan više odmora do susreta sa Arsenalom u četvrtak 19. oktobra od 21 čas.

Za razilku od Crvene zvezde, Partizan će na teren u nedelju od 15 časova protiv Radnika u Surdulici. Tako će crno-beli imati tri dana da spreme meč sa Skenderbegom u Elbasanu.

Derbi kola igra se u Nišu gde će Radnički sa novim trenerom Milanom Đuričićem dočekati hit prvenstva Voždovac. Taj meč je na programu u nedelju od 17 časova.

SUPERLIGA 13. KOLO:

Subota:

15.00 Zemun – Vojvodina
16.00 Crvena zvezda – Mačva
17.00 Čukarički – Javor
17.00 Rad – Spartak

Nedelja:

15.00 Bačka – Borac
15.00 Radnik – Partizan
17.00 Mladost – Napredak
17.00 Radnički Niš – Voždovac

0
0
3 Komentara
  1. Idi pa se leci,tu kiksa nema…Velika je tvoja bol i nada da Zvezde nema ali druže mi igramo protiv Arsenala,a ti gledaj kako da ne dobiješ 3 komada od Skederbeu u pravom derbiju vašeg ranga.

    0
    0
    Odgovori
  2. To je van pameti jer nije normalno da Partizan igra u nedelju i da kao gost putuje Radniku a potom opet putuje u Albaniju dok CZ igra u subotu kao domacin Macvi a zatim i kao domacin Arsenalu !?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter