0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Igosi se ne šale, posle Budućnosti pala i Cedevita!

Objavljeno: 08.10.17 u 20:57

Košarkaši Igokee nastavljaju sa odličnim igrama, pošto su na gostovanju u Zagrebu savladali ekipu Cedevite rezultatom 84:79.

Gosti iz Laktaša su bolje otvorili utakmicu, održavali blagu prednost tokom čitavom prvog poluvremena, a na veliki odmor se otišlo rezultatom 44:43 za tim iz Republike Srpske.

Zagrepčani su se u nastavku malo probudili i krajem trećeg kvartala preuzeli rezultatsku prednost, međutim odlični gosti im nisu dozvoljavali da se odlepe. U poslednji period se ušlo rezultatom 64:64, a na oko četiri ipo minuta do kraja Cedevita je stigla do svog najvećeg vođstva, na semaforu je bilo 74:69.

Ipak Igokea se nije predavala već je u finišu stigla do preokreta a prelomni momenat meča bila je trojka Marka Ljubičića za vođstvo gostiju od 78:74, na oko minut ipo pre kraja.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio novajlija, nekadašnji osvajač NBA prstena, Delon Rajt, koji je meč završio sa 22 poena, Vuk Radivojević je dodao 16 a Marko Ljubičić poen manje.

Kod domaćina najviše se istakao Demetris Nikols sa 18 poena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter