5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Grobari, kratak nam je fitilj!

Objavljeno: 06.10.17 u 00:00

Trener Partizana Miroslav Đukić paoručio je navijačima Partizana da moraju da imaju više strpljenja i da se njegovi učenici bore na svim frontovima.

Ne blista Partizan, ali nema mesta ni za paniku. Ipak, navijači su nezadovoljni, a sve je počelo da tinja posle čudnog poraza od Dinama iz Kijeva. Mnogi već traže smenu trenera Miroslava Đukića, ali je on imao poruku za njih.

– Profesionalac sam, navikao sam na teškoće i tenzije. Nisam ništa u životu napravio bez muke i velikog rada. Pritisak uvek postoji u Partizanu, ljudi moraju da shvate da je to proces. Nama je mnogo kratak fitilj, brzo gubimo strpljenje. Ovim momcima je potrebna pomoć, na terenu vape za podrškom, a ako nje nema, to je nemoguća misija. Apelujem na publiku da im bude vetar u leđa. Nemam problem da mene okrive, trener je uvek najviše kriv – smiruje strasti u razgovoru za Novosti, Miroslav Đukić.

On je navijačima poručio da se Partizan uspešno bori na svim frontovima i da bitka nigde nije izgubljena.

– Mi smo na svim frontovima u igri, na četiri boda smo od prvog u ligi, u Evropi na bod od mesta koje vodi dalje. Sigurno je da moramo da se poboljšamo. Ima tu i umora i dosta povređenih igrača, što sve utiče na to da ne vidimo Partizan onakvim kakav mi hoćemo da bude. Sve ćemo to polako u hodu regulisati, ima još mnogo da se igra. Publika ima pravo da zahteva da igramo bolje. To nas obavezuje i tera da još jače radimo i tražimo rešenja za igru koju želimo.

Šef stručnog štaba ‘parnog valjka’ vidi gde je problem i pokušaće da ga reši, možda već tokom ove pauze.

– Nedostaju nam igra, posed, gde ćemo imati loptu, dominirati nad protivnikom. Dajemo golove na brze tranzicije i kontranapade, ali ih ne dajemo iz organizovanih napada, fale nam ti kreativni igrači. Kada igraš sa Radinom i Evertonom, znaš da su do destruktori, defanzivnog karaktera. Mora da se pojavi Suma, koji bi trebalo da donese plus u ofanzivnom delu tima – rekao je za Novosti, Miroslav Đukić.

0
0

5 Komentara

  1. Ti si dosao u PARTIZAN bre, nemoj ti meni kratak fittilj bojle cuti i pocnii da pobedjujes ili odlazi tamo gde imaju duzi fitilj.Mnogo si mi ti relaksiran, vidi ti njega. nemoj da te Jug dovodi u red nego budjenje i rad,rad, energija, energija i pozitiva , to hocemo i nista vise.I malo manje te neke“ispravnosti“, ti mislis nas da menjas posle 70 godina je li? pa mi menjamo takve po kratkom postupku, uostalom nisi ti za Partizan , mali si ti.Nama treba STANOJE DA ZAVEDE RED. ODMAH.

    0
    0
    Odgovori
  2. Мој Ђука, добро си рекао, на свим фронтовима заостајемо а одиграно је само пар кола. А требало је да будемо убедљиво други ако не и први. Демагогију нам просипју политичари, немој и ти, молим те. Јер нисмо слијепи

    0
    0
    Odgovori
  3. …jeste ‘kratak nam je fitilj’ i potrebna nam je pod hitno ‘bomba’ u vidu Aleksandra Stanojevica ili Marka Nikolica, posto je tvoja ‘taktika’ ocigledno katastrofalna po FKP !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter