1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOLEĆE GA JOŠ VIŠE: Boaći u domovini govorio o Zvezdi i tome šta je sve odbio zbog nje

Objavljeno: 05.10.17 u 19:03

Prva udarna igla Crvene zvezde je trenutno u nacionalnom timu gde ga očekuju mečevi kvalifikacija.

Ričmond Boaći je ujedno jedan od igrača u najboljoj formi što se reprezentacije Gane tiče.

Nije ni čudo što je napadač Zvezde skrenuo veliku pažnju medija u domovini nakon sjajnih partija u Srbiji, a pogotovo onih u Ligi Evrope, kao i kvalifikacijama za to takmičenje.

U razgovoru sa novinarima u Gani je Boaći otkrio da je odbio mnogo bolje ponude kako bi nastupao za Crvenu zvezdu, što se čini kao odličan potez:

– Otišao sam u Srbiju tako što sam pre toga razgovarao sa menadžerom. Imao sam ponude iz Španije, kao i sa još nekih mesta, i ne znam zbog čega – odbio sam ih. Verovatno zato što sam video da Zvezda igra napadački fudbal koji mi odgovara. Igrao sam za Sasuolo i Atalantu, timove koji su u sredini tabele. Shvatio sam da bi bilo bolje da postižem što više golova i odem u tim sa vrha tabele. To je uticalo na moju odluku da odem u Srbiju, rekao je Boaći.

0
0
1 Komentara
  1. „Otišao sam u Srbiju tako što sam pre toga razgovarao sa menadžerom. Imao sam ponude iz Španije“, – reče Boaći, za nekie novine iz Gane, ne trepnu i ostade živ. Promislite kakva gnusna laž, kao tražile su ga ekipe , ništa manje nego, iz Španije a on kao nije hteo u Španiju, nego je odabrao Srbiju. Kao njega su tražile ekipe iz Španije a do tada je 4 godine bio rezerva u Italiji. Time je sve rečeno! A, u Zvezdi je dobio unapred osigurano mesto u prvom timu, na osnovu dogovora njegovog menadžera i menadžmenta Zvezde, kako bi ga lakše prodali i kasnije podelili proviziju. Baš njih u Zvezdi briga za naše fudbalere, koji zbog ovog „panja“ za fudbal, , nisu prošlog proleća dobili šansu a to su Vujaklija (do tada jedan od najboljih strelaca Super lige), Vučićević, Romanić i Joveljić. Baš njih u Zvezdi briga za interes srpskog fudbala. Sad će se na mene obrušiti „drveni advokati“ zvezdinog menadžmenta, izvesni „Boki“, „Nighthawk“, „Stojadin Jovanović“ i drugi pripravnici u kancelarijama ovih „drvenih advokata“..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter