5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Media pro

NIKOLIĆ: Očajna odbrana; VELIČKOVIĆ: Mornar je odigrao muški

Objavljeno: 04.10.17 u 20:18

Košarkaši Partizana su od Mornara za četvrtinu primili 36 poena, gubili tokom čitavog meča dvocifrenom razlikom, da bi na kraju stali nadomak preokreta, pošto su u poslednjoj sekundi primili koš za pobedu Mornara.

Kapiten Novica Veličković pohvalio je protivnika:

Potpuno su zaslužili pobedu. Igrali su muški. Kada ne igraš utakmicu 35 minuta, ne možeš u poslednjih pet da je dobiješ. Ipak, i iz ovakvih utakmica mora nešto da se nauči, a ako ne naučiš, onda znači da imaš problem u glavi. Sada moramo da smognemo snage, podignemo glavu i pokušamo da dobijemo sledeću utakmicu. Ne smemo sebi da dozvolimo da izgubimo glavu u utakmici, pa da se posle vraćamo. Ali šta je tu je, moramo dalje, rekao je Veličković nakon meča.

I trener Miroslav Nikolić je čestitao protivniku, uz konstataciju da je njegov tim odigrao izuzetno lošu odbranu:

Čestitke Mornaru na zasluženoj pobedi. Imali su kontrolu tokom celog meča. Mi smo mlada ekipa, a ovo je druga utakmica koju gubimo na sličan način. Primili smo 36 poena u prvoj četvrtini, to znači da smo igrali bez žara u odbrani. Odigrali smo u fazi odbrane katastrofa. U prvih deset minuta smo bili potpuno bez elana. Na kraju smo imali šut za pobedu, ali nismo pogodili. Videćemo, ovo je mlad smo tim koji još mora da se uigra, videćemo kako će biti, otvoren je Nikolić.

Naredni susret Partizan igra 7. oktobra od 19 časova, protiv FMP Železnika u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

 

0
0
5 Komentara
  1. I ovu tekmu bi Dzile dobio sa desetak koseva razlike bas kao i onu predhodnu ali to je ta razlika kada na klupi imas jednog Dzileta i jednog Mutu.I ovaj put je u porazu kao i u predhodnom mecu odlucivao Mutin adut Cakarevic. Hvala ti brate Muto na svemu ali Partizan je ipak nesto isuvise veliko za tebe. Vrati se ti Muto lepo u Dinamik ipak je taj klub neka tvoja realnost i nemoj molim te nas da foliras sa provaljenim forama o igracima bez zara i o katastrofalnoj odbrani jer si ti taj koji si ih selektirao i koji ih ucis,treniras i pripremas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter