0
Košarka

ZAGREVANJE’: Jokić fenomenalan, Bogdan debitovao zakucavanjem (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.17 u 09:02

Širom Amerike, ali i sveta NBA timovi su počeli pripremne za novu sezonu, a u noći između ponedeljka i utorka naša tri igrača su izlazila na parket.

Denver je sa 113:107 savladao Los Anđeles Lejkerse, a ‘grumenje’ je do pobede vodio srpski as Nikola Jokić. Centar iz Srbije je ubacio 16 poena i imao je dva skoka, a jedini efikasniji od njega kod pobednika bio je Haris sa 25 poena, Novajlija Milasap je ubacio 11 koševa. Kod Lejkersa su se istakli Kuzma sa 23 poena i Koldvel-Pop sa 15 poena.

Sakramento je pobedio San Antonio sa 106:100, Bogdan Bogdanović je debitovao za ‘kraljeve’. Srpski as je za 14 minuta na parketu ubacio svega dva poena, ali je to uradio fenomenalnim zakucavanjem. Ruku na srce, bivši igrač Partizana nije mnogo ni šutirao, samo tri puta.

Kod Kingsa su se istakli Mejson sa 17 poena, Foks sa 16 i Labisie sa 15 poena. Kod Sparsa vreni pomena su bili Oldridž sa 17 poena, Mils sa 11 i Lovernj sa 10 poena.

Memfis je sa 92:84 savladao Orlando. Srpski košarkaš Rade Zagorac na terenu je proveo devet minuta i nije se upisao u listu strelaca. Imao je šut 0-5 iz igre uz jednu promašenu trojku. Ipak, Rade je mlad momak i vreme je pred njim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter