0
Košarka

BOGDANOVI PRVI UTISCI: Osećam leptiriće, u šoku sam! Kada sam ušao na teren obratio mi se Vins Karter… (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.17 u 15:52

Srpski reprezentativac debitovao je za Sakremento Kingse u predsezonskom okršaju sa San Antonio Sparsima i utisci su bili fenomenalni.

– Šokiran sam. Prvo zato što nisam znao da se pripremne utakmice ovako prate. Drugi šok za mene je bio kad sam ušao u igru. Pomislio sam: ‘Vau, znaju me ovde’. Neverovatan trenutak. Konačno sam tu. Osećam leptiriće u stomaku. Ne znam još kako da reagujem na celu tu atmosferu – izjavio je prvo Bogdanović.

Kada je ulazio u igru prvi mu se obratio Vins Karter, a novinare je zanimalo šta mu je rekao kada je kročio na parket.

– Rekao mi je: ’Idi, uhvati ga, tvoj je’. Sjajno. Samo kad se setim koliko sam njegovih klipova gledao. Mislio je na Manua Đinobilija, on je u Evropi neverovatno popularan. Naravno, Vins je planetarna zvezda. Neverovatni su. Sve to… Neverovatno iskustvo – pun je utisaka Bogdanović.

– Imao sam 15 minuta na terenu, moram da se prilagodim, da skapiram neke stvari. Na primer, kako je najbolje da se zagrejem, da li da se na početku trudim da ne komplikujem previše dok se ne prilagodim… Ne znam. Sve mi je ovo još novo.

Impresije su mu ostavili i navijači koji su ga odlično dočekali.

– Osetio sam njihovu energiju kad sam zakucao. Sjajni su. Vidi se kako slave svaki koš. Slični su evropskim navijačima. Znaju kad treba da vrište na sudiju zbog neke pogreškne odluke. Košarkaški su obrazovani – raspoložen je bio Bogdan Bogdanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter