4
Košarka

KINGSI NE PRESTAJU DA SE DIČE SRBINOM: ‘Dim mu izlazi iz prstiju! Bogdan je perfektan!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.17 u 11:49

I zaista, Bogdan Bogdanović je u fantastičnoj šuterskoj seriji!

Gotovo svakodnevno Sakramento Kingsi se na društvenim mrežama hvale svojom novom akvizicijom, Bogdanom Bogdanovićem, koji ozbiljno pretenduje na titulu ‘rukija’ sezone.

Pripremajući se za svoju prvu NBA sezonu Srbin je itekako naštelovao ruku, a uz novi snimak sa treninga ‘kraljeva’ dobili smo i zanimljiv opis administratora njihovog profila na Tviteru.

– Dim mu izlazi iz prstiju! Bogdan Bogdanović je perfektan iz daljine, PONOVO! – napisali su uz ovaj video.

Sakramento Kingsi će prvu utakmicu u predsezoni odigrati 2. oktobra protiv San Antonio Sparsa što će ujedno biti prilika da Bogdana vidimo prvi put na delu na NBA terenima.

Sakramento prvi predsezonski meč igra 2. oktobra protiv San Antonio Sparsa, za koji igraju Bogdanovi veliki prijatelji Žofri Lovernj i Davis Bertans.

0
0

4 Komentara

  1. Nece taj videti terena,ima da greje čamovu dasku na klupi!Partizan ije nikakva institucija,institucije traju,a Partizan je ove godine beda,kao i prethodnih nekoliko.Da bi klub bio institucija mora redovno svake sezone da osvaja trofeje i da stvara igrače,što sa Partizanom nije slučaj.Ove sezone će se boriti za opstanak u ABA ligi,i ovo je najgori tim Partizana u istoriji,a trener je dno dna!

    0
    0
    Odgovori
    • znači 13 godina gledanja partizana u vrhu tabele, odnosno gledanja partizanu u leđa vama „no name“ klubu ne znači ništa…
      jesi li gledao ep u košarci i čiji su većinom igrači bili na terenu, ti musavi dečače…
      znači ne prosipaj se bzvz i bez osnove,,,
      pakosne komentare ostavi za sebe i svoje istomišljenike ovako razguli…

      0
      0
      Odgovori
    • Pa on nije ponikao u konzervi nego u instoituciji kod generala zato mora da bude u centru pozornice mali nesrecni kukavni ganu!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter