0
Domaći fudbal

SUPERLIGA SRBIJE: Voždovac deklasirao Zemun, Spartak bolji od Radničkog

Objavljeno: 30.09.17 u 19:17

Odigrane su još četiri utakmice 12. kola Superlige Srbije, a napadači su danas bili i više nego raspoloženi.

Na četiri meča pala su ukupno 22 gola što je prava retkost kada je srpski fudbal u pitanju.

U malom gradskom derbiju sastali su se Voždovac i Zemun, a “zmajevi“ su bili ubedljivi i slavili sa 6:1. Pitanje pobednika je bilo rešeno već u prvom poluvremenu koje su domaćini rešili u svoju korist rezultatom 4:0. Mrežu Zemunaca načeo je Mihajlov u 17. minutu meča, a onda su se u listu strelaca upisali i Andrija Luković iz penala i Dejan Georgijević dva puta, u 35. i 43. minutu. Napadač Voždovca je u istom stilu nastavio i drugom poluvremenu.

Javor je u Ivanjici savladao ekipu Rada rezultatom 3:2. Poveli su građevinari golom Vladimira Volkova u 11. minutu, da bi samo četiri minuta kasnije izjednačio Ivanovski. Ajković je u 38. minutu ponovo doveo goste u vođstvo i Rad je na odmor otišao sa prednošću od 2:1. U drugom poluvremenu su Ivanjičani uspeli da preokrenu rezultat i dođu do tri boda golovima Krnića i Kovačevića.

Borac je u Čačku konačno ostvario trijumf. Savladan je Radnik iz Surdulice rezultatom 3:1, a strelac sva tri gola za “zebre“ bio je Brazilac Mateus.

Spartak je u Subotici savladao niški Radničkim rezultatom 4:2. Povele su Nišlije golom Pavkova u 4. minutu, ali je onda usledio žestok odgovor “golubova“ i već do 48. minuta je bilo 3:1. Golgeterski niz nastavio je trenutno najbolji strelac Superlige Ivanović, a mrežu Radničkog zatresli su još Stojković i Radovanović dva puta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter