3
Domaći fudbal

NAKON PISANJA O OTKAZU: Miroslav Đukić progovorio o sastanku sa čelnicima

Objavljeno: 30.09.17 u 13:20

I crno-beli se sutra vraćaju na domaću scenu, nakon što su u Ligi Evrope pretrpeli poraz.

Čukarički će svakako pokušati da iskoristi nešto lošiju atmosferu nakon poraza od Dinama iz Kijeva, ali je igrački kvalitet ipak itekako na strani crno-belih.

Miroslav Đukić veruje da će nakon neuspeha sa Dinamom njegov tim znati kako da se izdigne i veruje u trijumf protiv tima sa Banovog brda.

– Čukarički je dobar protivnik, bori se za gornji deo tabele i očekuje nas težak meč, posebno posle evropske utakmice. Siguran sam da ćemo pružiti dobru partiju i osvojiti tri boda. Biće određenih rotacija, videćemo još na kojim mestima, počeo je Đukić.

Naravno, reči je bilo i o preokretu u četvrtak. Rezultatskom ali i onom u igri. Partizan je bio bolji rival i vodio 2:0, santimetri su delili i od trećeg gola u finišu poluvremena, ali je zato Partizan tokom drugog ostao bez ičega.

– Svaka greška se plaća u Evropi protiv jakih timova kao što je Dinamo. Naša ekipa je svesna da ne vredi da se okrećemo nazad, još smo u dobroj poziciji na svim kolosecima. Pobeda nad Čukaričkim mogla bi da bude prekretnica da krenemo u dobar niz.

Danas su se pojavile informacije da je poraz veoma teško podneo generalni direktor kluba, Miloš Vazura, koji je dao ultimatum Miroslavu Đukiću da ukoliko se ne plasira u narednu fazu Lige Evrope, napušta klub. Đukić je danas na konferenciji govorio o tome:

– Seli smo, pričali prijateljski o Partizanu. Razmatrali smo sve, nije bilo tenzija i ultimatima. Obavio sam normalan sastanak sa predsednikom kluba, generalnim direktorom i sportskim direktorom, kazao je strateg crno-belih.

Ni ovoga puta Miroslav Đukić nije želeo defanzivce da istakne kao krivce za neuspeh, već lošu igru kompletnog tima:

– Fudbal je kolektivna igra, kada ekipa nije dobro odradila defanzivu to znači da ni Tavamba, Ožegović i Janković nisu dali doprinos. Isto to znači i za napad. Moramo što pre da oporavimo Sumu. Dosta nas je poremetila njegova povreda, kao i Tošićeva, nadam se da će Suma vratiti i biti u pravoj formi.

0
0

3 Komentara

  1. Daj prestanite vise sa tom medijskom harangom prema coveku. I pre meca se znalo da su nam male sanse zajedan bod,Dinamo je znatno bolji tim,igrali smo bez dvanaestog igraca…. Znali smo i da je nasa sansa dvoboj sa Aljbanezima i pre ovog meca. Pustite to probadanje od strane beting sajta nenaklonjenog Partizanu i izmisljanja o nekim glupim ultimatumima. Mi treba da idemo na stadion da podrzimo ekipu a ne da se palimo na bezobrazluke mrzitelja Kluba. Evo, kako god okrenes, Partizan ce sigurno proci kao drugi. Jer cemotuci Aljbance i YB,a ako Dinamo odradi sve shodno svojim mocima do zadnjeg kola, mi mozemo i da ih iznenadimo jer imamo veliki motiv za revansom zbog nezasluzenog poraza. Sva ova frka se digla samo zbog nase super igre u prvom delu,inace da su oni poveli sve bi bilo ocekivano i ne bi bilo naklapanja o otkazima i ultimatumima. Ponavljam, sada je najvaznije podrzati tim.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pakuj se ti sto pre. Nove blamaze nam ne trebaju. Sta ces pokazati sutra? Te pare koje ste trebali uzeti protiv Dinama, sutra ti JSL nece nadoknaditi, ti jednostavno vise nisi covek za velika fudbalska djela Djukicu. Mozda bi u nekom srpskoligasu i uspeo nesto, ali za tebe je Partizan vec postao krupan zalogaj. Ustupi zato svoje mesto nekom boljem, pre nego postanes najgori izbor Partizana. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter