3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MEDIJI PIŠU: Vazura besan, jedna stvar vodi Đukića do otkaza?

Objavljeno: 30.09.17 u 10:10

Poraz od Dinamo Kijeva nakon preokreta stvara nove bure u Humskoj.

Crno-beli su išli od pukovnika do pokojnika u četvrtak, a posledice bi mogao da oseti i šef struke.

Kako ‘Informer’ navodi, generalni direktor crno-belih, Miloš Vazura, nije bio blagonaklon prema Miroslavu Đukiću posle neuspeha u drugoj rundi Lige Evrope. Pozivajući se na neimenovani izvor, isti list je objavio da je Vazura dao ultimatum Đukiću da ukoliko ne odvede Partizan u nokaut fazu takmičenja, ostaje bez posla.

– Vazura je bio besan što je Đukić dozvolio da ekipa, posle vođstva od 2:0 na poluvremenu, na kraju izgubi 3:2. Pitao ga je kako je moguće da se tako nešto desi i zahtevao objašnjenje povodom očajnih i neshvatljivih grešaka fudbalera. Takođe, rekao mu je da je uprava sve uradila da struci obezbedi dobar igrački kadar, a da je na njima kako znaju i umeju da izbore proleće u Evropi ili će biti posledica, stoji u ‘Informeru’.

Dva naredna susreta Partizana bi mogla u mnogome da razbistre situaciju, prvo crno-beli putuju u Albaniju na megdan Skenderbegu, da bi isti tim nakon toga došao u Beograd.

0
0

3 Komentara

  1. Djukic nije trener za Partizan, polako mu se gubi kroz godine taktika koja mu lici na Lud,zbqnjen, normalan, ukratko: ludo je ko kod 2:0 neda jos 3 umesto da primi 3 gola, zbunjen, pa njegova taktika vise zbunjuje domaci tim umesto protivnicki, a normalan, pa normalan ostade onaj ko je bio na tribini a ne u sastavu gubitnika. E Djukicu, mozda da ti Izet Fazlinovic ispise taktiku a? Oprostite na sali, ali ovaj nas Djukic sve vise bruka. Pakuj se i odlazi, ocena ti nije prolazna. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vazura je upravu Djukica treba smjeniti sto prije to bolje.Igra mu je nikakva kad smo u fazi odbrane tri cetri igraca su vjek na protivnickoj strani iza lopte za razliku od Zvezde gdje se svi brane..

    0
    0
    Odgovori
  3. Propustili smo mi sansu u beogradu protiv dinama koji tesko da mozemo da vratimo,u ptvom poluvremenu smo mogli da ih istorpedujemo a mi kao balerine mislimo da smo pobedili,a u drugom poluvremenu ni sut ka golu protivnika sramota koji vam je pa igrate evropu kao da ste zsboravili?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter