3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ĐUKIC BEZ KALKULACIJA: Povratak trojice vrlo važnih igrača daje nadu Grobarima!

Objavljeno: 28.09.17 u 10:17

Golman Stojković je zalečio zadnju lozu, ojačan je i levi bok, a u startni tim se vraća i najskuplji igrač u istoriji kluba.

Bilo je briga za trenera Partizana Miroslava Đukića može li da računa na pojedine povređene igrače veceras protiv Dinama iz Kijeva.

Kada se podvuče crta bilans je dobar, a najvažnije za crno-bele je da će između stativa stajati najbolji srpski golman Vladimir Stojković.

FOTO: STARSPORT

Loža je zalečena i probleme nema ni levi bek Miletić, koji će zauzeti svoju poziciju umesto imenjaka Antonova. Ekipu će predvpditi kapiten Vulićević, a predviđeni tandem štopera su Nemanja R. Miletić i Ostojić, koji je preskočio Rad, zbog odmora.

Na sredini pored Evertona za defanzivne zadatke biće zadužen Radin umesto Jevtovića, pošto vuče povredu kolena. Na desnom boku je Janković, a na levi će Sejduba Suma i to prvi put kao starter još od derbija 30. avgusta. Opcija sa dva napadača se neće menjati i pored Tavambe za golove će biti zadužen Ognjen Ožegović.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić, Everton, Radin, Janković, Suma, Tavamba, Ožegović.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter