1
Evrokupovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

OŽEGOVIĆ O PRAZNIM TRIBINAMA: Evo kako će se to nadomestiti (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.17 u 21:40

Crno-beli će sutra dočekati Dinamo Kijev na svom stadionu, a kao uvertira napravljena je nova epizoda ‘Partizanovog vesnika’.

Ovog puta su za kamere TV Partizana govorili Miroslav Đukić, Leandre Tavamba, Marko Janković, Nebojša Kosović i Ognjen Ožegović.

Tema je morala da bude i remi sa Napretkom, crno-beli su nakon jedne blede partije uspeli da u nadoknadi izvuku jedan bod, što je dosta manje od apetita crno-belih. Kako je i sam trener Partizana rekao, stvari će dosta ići lakše kada se u potpunosti uklope jedni od budućih nosilaca, Sejduba Suma i Zoran Tošić koji su stigli ovog leta.

Ognjen Ožegović se osvrnuo na Dinamo i rekao da ukoliko njegov tim pruži maksimum, sigurno će moći da ostvari pozitivan rezultat sa timom iz prvog šešira u grupi Lige Evrope.

– Iako smo igrali u gostima sa Jang Bojsom, značila nam je podrška navijača. Oni su naš 12. igrač, moraćemo zamenu za njih protiv Dinama da nađemo u nama, da tu hemiju koju imamo van terena pokažemo i na terenu.


(Izvor: YouTube/Danas Conference Center)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter