0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK ĐOKOVIĆ: Kraj mi nije ni na vidiku!

Objavljeno: 27.09.17 u 14:06

Najbolji srpski teniser Novak Đoković tvrdi da kraj njegove karijere nije ni na vidiku.

 Novak Đoković danas na kratko boravi u Parizu, gde ima obaveze prema sponzoru Lacoste, a odmah posle toga nastavlja sa kondicionim treninzima, baš kao što je to činio tokom boravka u Beogradu prošle sedmice.

– Radim kondiciju svaki dan, trudim se da budem u formi. Već je prošlo dva meseca, a ja u životu nisam imao više od mesec dana bez reketa, tako da mi je ovaj period dobro došao. Nedostaje mi takmičenje, ali ne do te mere gde ne znam šta ću drugo da radim. Imam pregršt lepih stvari u životu trenutno koje mi se dešavaju. Naravno, najlepša je to što smo Jelena i ja po drugi put postali roditelji. Najviše sam okupiran familijom i tim osećanjima koje doživljavamo, rekao je Đoković za Sportklub.

Novak je zbog povrede lakta završio sezonu i period pauze koristi za pravljenje planova za nastavak karijere.

– Treniram, aktivan sam, sa svim roditeljskim dužnostima i odgovornostima, srećan sam i ispunjen u životu, drago mi je što imam ovih pet, šest meseci da organizujem život, postavim neke temelje i za svoju igru i telo, za naredne godine. Volim da kažem da je to deset godina, pa ćemo videti koliko će sve to trajati u profesionalnom tenisu.

Novak je uveren da  će u novu sezonu ući maksimalno spreman.

– Kraj mi nije na vidiku. Želim da pomeram granice, da nastavim da se usavršavam, koliko god da sam do sada postigao, svestan sam da ima još mnogo toga što mogu da uradim. Ima elemenata u igri u kojima ima mnogo prostora za napredak. Iako možda drugi to ne vide, ja vidim, baš kao i moj tim. Prvi put imam vremena da postepeno podižem nivo i kondicije i igre, i da se psihički spremim, da kada uđem u novu sezonu da ću biti na svom vrhuncu, zaključio je Đoković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter