0
Domaći fudbal

SLS: Zvezda bolja od Vojvodine za miran put u Keln (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.17 u 19:05

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu u derbi meču 11. kola Superlige golovima Donalda i Kange.

Zvezda je na samom početku meča pritisla goste, ali nije bilo ozbiljnije prilike sve do 13. meča, kada je Rockov odbranio udarac Boaćija, da bi Rodić iz odbitka očajno uputio loptu ka golu, pa je ostalo 0:0.

U 24. minutu upravo je Rodić zbog povrede morao da napusti igru, a umesto njega na teren je ušao Marko Gobeljić.

Dva minuta kasnije novi veliki promašaj zvezdaša. Radonjić je dobio odličnu loptu od Filipa Stojkovića, ali nije uspeo da sa peterca ubaci loptu u mrežu. Nekoliko momenata kasnije, pokušao je i Kanga, ali je lopta završila na stativi.

FOTO: STARSPORT

Pravu kanonadu Crvene zvezde ipak je golom okončao kapiten Mičel Donald, koji je odličnu asistenciju Boaćija sproveo iz prve u mrežu.

FOTO: STARSPORT

Pet minuta pre kraja Vukasović je protutnjao levom stranom, uposlio Kojaševića, čiji šut je završio visoko preko gola, a isto je prošao i šut Jovančića u 42. minutu.

U takvom ritmu počelo je i drugo poluvreme, Subotić je imao priliku, ali je blokiran udarac. 

Mogla je Zvezda da reši sve nedoumice u 51. minutu, ali je odličnu akciju Boaći završio udarcem, umesto asistencijom za Kangu koji je bio usamljen na desetak metara od gola Vojvodine.

Ipak, stigli su crveno-beli do 2:0 u 63. minutu, preko Gelora Kange, čiji sjajan udarac nakon pasa Donalda Rockov nije uspeo da zaustavi.

FOTO: STARSPORT

Do kraja susreta mogla je Zvezda da poveća prednost, ali u nekoliko navrata Krstičić, Kanga i Boaći nisu uspeli da pogode, pa je ostalo 2:0.

Zvezda je ovom pobedom učvrstila prvo mesto, sa šest bodova više i meč manje u odnosu na Vojvodinu, koja je druga sa 22 boda, dva više uz dva meča više od Partizana.

(Youtube/AM Video7S)

Superliga, 11. kolo:
Zemun – Spartak 1:1 (1:1)
(Dimić 22 – Hajdin 35)

17:00 Crvena zvezda – Vojvodina 
(Donald 23, Kanga 63)
19:00 Napredak – Mačva
19:00 Mladost – Voždovac
19:00 Radnički Niš – Javor
19:00 Rad – Partizan
19:00 Čukarički – Borac
19:00 Radnik – Bačka

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter