0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ OTKRIO I TIM ZA KELN: Svi u napad! Najjača postava crveno-belih napada Vojvodinu (SASTAVI)

Objavljeno: 24.09.17 u 16:20

Ukoliko ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, Vladan Milojević je odredio sastav koji bi trebalo da zaigra kako danas, tako i u četvrtak protiv Kelna.

Crvena zvezda je imala manjih kadrovskih problema pred susret sa Vojvodinom, pa će po prvi put na golu crveno-belih iz Beograda stajati Nemanja Supić.

Ali, ako izuzmemo promenu čuvara mreže, Vladan Milojević je na teren izveo najjači tim kojim Zvezda u ovom momentu raspolaže,

Tako će u defanzivi za sprečavanje naleta Vojvodine zaduženi biti Le Talek i Savić kao štoperi, na bekovima će im pomagati Stojković i Rodić. Ispred njih, par zadnjih veznih činiće Donald i Krstičić, po krilima će delovati Srnić i Radonjić, Kanga je zadužen za organizaciju igre, dok golovi spadaju u zadatak Ričmonda Boaćija.

Što se Vojvodine tiče, učinak Novosađana će u najvećoj meri zavisiti od dva bivša fudbalera Zvezde, Danijela Avramovskog i Stefana Mihajlovića.

SASTAVI:

CRVENA ZVEZDA: Supić, Stojković, Savić, Le Talek, Rodić, Donald, Krstičić, Srnić, Kanga, Radonjić, Boaći

VOJVODINA: Rockov, Lakićević, Veselinović, Saničanin, Antić, Jovančić, Vukasović, Avramovski, Kojašević, Subotić, Mihajlović

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter