0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Tošić i Ožegović upisali prvence, Partizan rutinski stigao do nova tri boda (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.17 u 21:00

Fudbaleri Partizana stigli su do nove pobede u Superligi Srbije, u 10. kolu bili su bolji od Radničkog iz Niša rezultatom 3:1 (2:0).

Kažu da su utakmice posle izleta u Evropi najteže, a Partizan je ispit zvan ‘Radnički Niš’ u potpunosti uspešno položio. Iako je trener Miroslav Đukić izmešao karte, to se nije osetilo i upisana su nova tri boda.

Prvi se u strelce upisao Zoran Tošić, i to u 32. minutu na svom prepoznatljiv način. Povukao je loptu na oko 20 metara od gola, zatim se namestio na svoju jaču levu nogu i zatim fenomenalno pogodio ugao gola Živkovića.

Prednost je duplirana u nadoknadi prvog poluvremena kada je Marko Janković bio na pravom mestu u pravo vreme, iskoristio odbitak od golmana Nišlija i ‘spakovao’ loptu u mrežu za 2:0.

Meraklije su uspele da se vrate u meč u 59. minutu, kada je Milan Pavkov na sličan način kao Janković došao u izglednu poziciju i uspešno realizovao verovatno jedinu priliku za Radnički tokom celog meča.

A onda je Partizan ponovo krenuo u napade i u 72. minutu je Ognjen Ožegović upisao svoj debitantski gol za Partizan. Ušao je u sredinu sa leve strane, namestio se i pogodio šut, nakon čega je otrčao do istočne tribine i tamo salutirao publici, dok se na ‘Jug’ nije obazirao’.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat, ali i kraj uzbuđenjima, te je Partizan uspeo da završi posao i vrati se na ‘minus tri’ u odnosu na Crvenu zvezdu.

PARTIZAN – RADNIČKI NIŠ 3:1 (2:0)
(Tošić 32, Janković 45+1, Ožegović 72 – Pavkov 59)

Stadion Partizana
Gledalaca: oko 1.500
Sudija: Zoran Široki.

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković – N. R. Miletić, Mitrović, Ostojić, Antonov – Radin, Everton – Janković (od 76’ Pantić), Tavamba, Tošić (od 73’ Đuričković) – Solomon (od 63’ Ožegović).

RADNIČKI (4-2-3-1): M. Živković – Aksentijević (od 46’ Stojanović), Kovačević, Miladinović, Subić – Raspopović, Jovanović – Arsić, Rjota (od 68’ Stanković), Mrkić (od 56’ D. Živković) – Pavkov 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter