3
Evrobasket

Evropsko prvenstvo u kosarci, Eurobasket 2017, Hrvatska - Rusija, kosarkaska utakmisa 1/8 finala 10.09.2017. Istanbul, Turska, 10. Septembar 2017. Dvorana Sinan Erdem na fotografiji: Aleksandar Petrovic foto: Pedja Milosavljevic

ŠOK: Aca Petrović napustio Hrvatsku, ‘komšije’ žele Srbina na klupi!

Objavljeno: 15.09.17 u 16:47

Hrvatska košarka doživela je novi slom, epilog eliminacije u osmini finala Eurobasketa rezultirao je rastanak sa dosadašnjim selektorom Aleksandrom Petrovićem.

Dogovor dve strane je pao. Rana eliminacija sa Eurobasketa dovela je do negativne konotacije, te su se KS Hrvatske i Aleksandar Petrović sporazumno razišli. Podsetimo, Aca trica je ‘kockaste’ preuzeo prošlog leta kada ih je preko kvalfikacionog turnira odveo na Olimpijske igre, a tamo u četvrtfinalu doživeo poraz od Srbije.

Još uvek nije poznato ko bi Petrovića mogao da zameni na klupi, a dva vodeća kandidata su Ante Nazor i Neven Spahija. Navijači i ljubitelji košarke žele Srbina, Igora Kokoškova koji je Sloveniju doveo do finala Eurobasketa. Da li je to realno, teško, ali nikad ne reci nikad…

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter