0
Domaći fudbal

FOTO: FK RAD

POBEDA KAO IMPERATIV: ‘Građevinari’ spremni dočekuju Bačku (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.17 u 15:14

U okviru 9. vanrednog kola preliminarnog dela takmičenja fudbaleri Rada dočekuju ekipu OFK Bačka iz Bačke Palanke.

Utakmica se igra u sredu, 13. septembra sa početkom u 19 časova. Rad je ušao u seriju utakmica sa protivnicima sličnog fudbalskog rejtinga, ali prvo je kiksnuo u Surdulici sada se traži iskupljenje protiv OFK Bačke i čačanskog Borca za mirniji nastavak šampionata.

Upravo posle ovog mini ciklusa biće jasnije stvari u pogledu plasmana, mada je prvenstvo dugačko i moguća su iznenađenja. U meču protiv OFK Bačke ‘građevinari’ jednostavno nemaju kalkulacija i moraju da idu na pobedu, jer bodovi su preko potrebni. Dakle, pobeda se nameće kao imperativ, a da bi do nje stigli momci Gordana Petrića će morati da ostave srce na terenu.

Stručnom štabu i fudbalerima Rada samo pobeda nad OFK Bačkom je u mislima.

Uoči 9. kola Super lige Srbije, Rad zauzima 13 poziciju na tabeli sa sedam osvojenih bodova (dve pobeda, remi i pet poraza), dok se OFK Bačka nalazi na ‘koti’ 14 sa pet osvojenih bodova (pobeda, dva remija i pet poraza).

Pomoćni trener Đorđe Vasić i prvotimac Nedeljko Piščević istakli su da su spremni i da će dati sve od sebe da savladaju ekipu OFK Bačke kako bi krenuli u mirniji nastavak prvenstva.

(Izvor: youtube / Fudbalski klub Rad)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter