5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAKULT OPLEO PO RADNIČKOM: Igrači jedu hleb i jogurt, spavamo sa komarcima!

Objavljeno: 07.09.17 u 10:35

Radnički iz Niša je dobro startovao u Superligi Srbije, ipak to nije bilo dovoljno da posao zadrži trener iz Austrije Peter Pakult, a posle odlaska ocrnio je klub i Srbiju.

On je istakao da se u Nišu radi starinski način, da se teren zaliva crevima, da nema prskalice i da igrači nemaju profesionalni način ishrane.

– Sve se radi na starinski način. Kao da je vreme stalo. Trenirali smo na glavnom terenu, trava je bila u lošem stanju, ne postoji moderan sistem za zalivanje koriste se creva. Sve se radi na starinski način. O video snimcima da ne pričamo… Pravilna ishrana? Zaboravite na to! Igrači na doručku piju jogurt i jedu beli hleb, i to urade za pet minuita, pa se rastrče. Znao sam da nije kao u Austriji, ali ovo… – rekao je za Krone Cajtugn, Peter Pakult.

On je istakao da je ekipa pred jedan meč spavala u Motelu gde su sobe bile prepune komaraca.

– Jednu noć, pre utakmice, spavali smo u prostoriji punoj komaraca u kojoj je bilo 50 stepeni. Napolju je bilo toliko bučno da sam imao utisak da će kamion svakog časa da prođe kroz sobu.

Austrijanac je na kraju pohvalio samo Crvenu zvezdu i Partizan.

– Stalno su me saplitali, ali su igrači bili uz mene. U Srbiji, samo Crvena zvezda i Partizan rade na profesionalnom nivou i zato su nedodirljivi – zaključio je Paklult.

0
0
5 Komentara
  1. Ovaj čovek je javno rekao u svojoj zemlji sve ono što mi radimo ovde ništa nije slagao cirkus i ništa drugo.Raditi u srpskom fudbalu je nemoguće to vam dodje isto kao da pucaš sebi u noge.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter