0
Evrobasket

FOTO: Khatia Jijeishvili

EUROBASKET: Prvo eliminacija, a onda još jedna katastrofalna vest za Gruziju (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.17 u 09:09

Košarkaška reprezentacija Gruzije je jedina selekcija koja je porazila Srbiju tokom priprema, osvojila je Akropolis kup, a onda doživela debakl.

Svi su Gruziju videli u osmini finala u konkurenciji Ukrajine i Izraela. Ipak, loše partije Pačulje, Šermandinija, Šengelije, Diksona i Markoišvilija dovele su do toga da se Gruzini spakuju, ali ne krenu put Istanbula, već Tbilisija. Da stvar bude još teža od nacionalnog tima se oprostila prva zvezda Zaza Pačulja.

– Iza mene je lepih 17 godina igranja za nacionalni tim. Bilo je tu radosti, ali i tuge. Ovog leta sam odlučio i pored povrede da igram za Gruziju. Za mene je veliko razočarenje zbog toga što se nismo plasirali među 16 najboljih reprezentaicija. Ponosan sam na sve što smo učinili za našu zemlju, sada je vreme za neke mlađe – rekao je Zaza Pačulja posle saznanja da je Ukrajina savladala Izrael u Tel Avivu i izbacila Gruziju sa turnira.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter