23
Domaći fudbal

NOVA BURA: Kapiten Partizana prešao u Zvezdu i uradio nešto poput Vladimira Stojkovića (FOTO)

Objavljeno: 06.09.17 u 15:21

Čini se da bi ovakve stvari mogle da postanu normalna pojava u domaćem fudbalu iako se radi o ‘večitim rivalima’.

Samo ovog leta se desilo da nekoliko fudbalera koji su igrali za neki od najboljih srpskih klubova, pojačaju rivala.

To je slučaj i u mlađim kategorijama, gde je kapiten Partizana u generaciji momaka rođenih 2002. godine prešao u redove Crvene zvezde. Radi se o Andriji Sekuliću, fudbaleru koji igra na poziciji zadnjeg veznog.

On je nakon prelaska u tabor crveno-belih na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju sa tekstom koji je uzburkao navijače kluba u kojem je igrao do skoro, i bio kapiten.

Posebno je to slučaj sa početnim delom gde je Sekulić napisao: ‘Novi klub, nove boje, nova vera! Ovo je moj dom, ovde se osećam najlepše. Odlučio sam da sve krene ispočetka i na bolje’, da bi se u nastavku zahvalio svima iz Partizana.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN
0
0
23 Komentara
  1. Kaze promenio veru, pa jste, bio katolik sad pravoslavac… Isto kao sto vasa „institucija“ Vujosevic sad postao musliman i krivi Srbe za rat…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma dajte ne pravite od toga koje kakve pompe, neka svako igra gde zeli, gde sebe vidi, pokazace se jeli pogodio ili promasio, ali njegov prelazak u Zvezdu daleko je od onog sto je Stojke uradio, pa i krneta, bosancic, nijedan nije opravdao kvalitet u drugom taboru kao stojke, kleo, djurdjevic, koji su imali zvezdinu pozadinu, no ne treba da vlada mrznja zbog sporte, bodri svoje, i to je to, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Za to je kriva uprava kluba!Mora se vrsiti pravilna selekcija!Zvezda je ipak sramota Srbije!Nju je osnovala zlocinacka udba sa Krcunom na celu,!Zato je uvek i bila forsirana od rezima!To je istina koja treba da se zna.Ona bi morala da promeni ime i javno izvini narodu i ogradi od zlocinacke proslosti svojih osnivaca!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter