23
Domaći fudbal

NOVA BURA: Kapiten Partizana prešao u Zvezdu i uradio nešto poput Vladimira Stojkovića (FOTO)

Objavljeno: 06.09.17 u 15:21

Čini se da bi ovakve stvari mogle da postanu normalna pojava u domaćem fudbalu iako se radi o ‘večitim rivalima’.

Samo ovog leta se desilo da nekoliko fudbalera koji su igrali za neki od najboljih srpskih klubova, pojačaju rivala.

To je slučaj i u mlađim kategorijama, gde je kapiten Partizana u generaciji momaka rođenih 2002. godine prešao u redove Crvene zvezde. Radi se o Andriji Sekuliću, fudbaleru koji igra na poziciji zadnjeg veznog.

On je nakon prelaska u tabor crveno-belih na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju sa tekstom koji je uzburkao navijače kluba u kojem je igrao do skoro, i bio kapiten.

Posebno je to slučaj sa početnim delom gde je Sekulić napisao: ‘Novi klub, nove boje, nova vera! Ovo je moj dom, ovde se osećam najlepše. Odlučio sam da sve krene ispočetka i na bolje’, da bi se u nastavku zahvalio svima iz Partizana.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN
0
0
23 Komentara
  1. Ovaj još nije ni kadet,želim mu svu sreću,ali do igrača treba puno znoja,zdravlja i napretka.U zadnje vreme mnogo omladinaca „viđenih“zvezda je uglavnom otišlo iz Partizana u Zvezdu ,a onda u zaborav. Uspeh za svako godište je da jedan ili dvojica pređu u prvi tim,a nekada se dogodi ni jedan.Mnogo njih u Zvezdi i Partizanu čekaju priliku i kada procene da su izgledi mali menjaju sredinu.Naslov je kao da je Saša Ilić prešao na Marakanu,ali dobro,treba isprovocirati čitaoca da pročita vest.Jedno pitanje,a u vezi je sa ovim.neka mi neko kaže gde je sada Batrovićev sin koji je najavljivan kao najveći svetski talenat,kada je imao 15 godina ili Filip Janković?

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto novinari prave od komarca magarca i zasto raspiruju mrznju pa cak i medju ovom nevinom decurlijom !? Mali nikoga svojom porukom niti vredja niti ponizava vec se lepo vaspitan i na korektan nacin javno zahvaljuje svima u Partizanu. A dali ce ova njegova odluka na igrackom planu biti uspesna ili ne to i nije tako bitno, vazno je samo da mali bude srecan i zadovoljan jer mu je tek 15 godina.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa normalno,preso u bivseg prvaka sveta nece valjda da bude u klubu koji nije osvojio nista sem drzavnog prvenstva i to po mogucstvu namestenog!!!Crknite franjevci…

    0
    0
    Odgovori
    • Igrali smo finale kupa sampiona protiv reala i da je boga bilo osvojili bi ga, vi ste osvojili kup sampiona svi znamo kako, olimpik je igrao viktoriju sa vama, tako da imate kup sampiona, i pored toga koji jos evropski trofej imate???

      0
      0
      Odgovori
      • E burazeru alal ti vera to finale su odigrali kao strine
        jedino finale posle toga koje je odigrano na sl nacin je bilo finale Bajern:Celsi kad je Celsi potpuno nezasluzeno uzeo titulu
        A sto se tice finala sa real madridom vrlo dobro se zna kojih su uticaja tu imale i sudije protiv igraca se moze ali protiv sudija ne

        0
        0
        Odgovori
  4. …srecno Sekulicu, ALI ne u sramnom klubu, ipak decka FKP nije hteo, tako da i krv moze da promeni sto se mene tice ……………………………………………

    0
    0
    Odgovori
  5. Pobogu, kako isto. Dečko se ZAHVALIO svima iz Partizana a nije kao Stojković tražio da mu iko oprašta „ružnu“ prošlost.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter