0
Evrobasket

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Hoće li današnji dan biti novo ispisivanje istorije?

Objavljeno: 05.09.17 u 08:50

Fudbalska reprezentacija Srbije mogla bi pobedom u Irskoj gotovo da obezbedi plasman na Mondijal, što bi bilo novo ispisivanje istorije našeg fudbala.

Dan će početi Eurobasketom, a već od 13 sati bićemo uz drugi kanal RTS-a, jer će se igrati veoma važan duel za ishod naše grupe D između Rusije i Letonije.

Zatim će od 16 časova na parket u Istanbulu i selekcija Srbije kojoj će na megdan izaći Velika Britanija. Taj duel biće prenošen na prvom kanalu RTS-a.

Ukoliko se kockice poklope, mogli bismo već večeras da prisustvujemo istorijskom danu za srpski reprezentativni fudbal, nakon evropskog uspeha Partizana i Crvene zvezde na klupskom nivou. Mada, i nezavisno od drugih rezultata, pobeda Srbije u Dablinu gotovo izvesno garantovala bi nam ‘rusku vizu’ dva kola pre kraja kvalifikacija.

Izabranici Slavoljuba Muslina večeras će od 20:45h pokušati da pred irskom publikom eliminišu direktnog rivala iz konkurencije za prvo mesto, a ujedno i sebi obezbede dovoljnu zalihu da misli već krenu ka Rusiji.

Meč protiv Irske Nemanja Matić je najavio kao jedan od najvažnijih u istoriji našeg fudbala, a njega ćemo sigurno ispratiti kraj malih ekrana. U to vreme sigurno ćemo biti uz prvi program Javnog servisa i naše ‘orlove’.

U istom terminu širom Evrope igraće se ostali dueli kvalifikacija, a svi oni biće prenošeni na kanalima SportKluba. Očekuje nas nekoliko veoma zanimljivih duela, evo i kojih:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter