1
Evrobasket

SPORT NA TV: Patriotski dan je pred nama, prvo uz košarkaše, onda uz fudbalere i odbojkaše

Objavljeno: 02.09.17 u 08:46

Danas je pravi patriotski dan, jer će na teren fudbaleri i košarkaši Srbije i to jedni za drugima, tako da znamo gde ćete provesti subotu popodne.

Prvi će na teren košarkaši na Eurobasketu. Posle pobede nad Letonijom na noge ‘orlovima’ dolazi Rusija, koja je sinoć bila bolja od domaćina Turske. Neće biti nimalo lako protiv ‘baćuški’ predvođenih fenomenalnim Aleksejom Švedom. Naravno, verujemo da će od 16 časova na RTS-u Bogdan i drugari očitati lekciju najvećoj zemlji sveta.

Čim se isključi slika iz Istanbula, kreće iz Humske. ‘Orlovi’ u veoma važnom meču kvalfikacija za Svetsko prvenstvo dočekuju autsajdera Moldaviju. Sve sem tri boda za naš tim bi bila senzacija, te se nadamo da ćemo najzad gledati efikasan Muslinov tim. Meč je od 18 časova na RTS-u.

Tu nije kraj patriotskog dana, jer na RTS2 i Areni sport od 17.30 odbojkaši igraju meč za finale Evropskog prvenstva protiv Nemačke. Verujemo da će nas četa Nikole Grbića obradovati i da ćemo je sutra gledati u borbi za zlato.

Sport klub nam posle kvalfikacija za Formulu jedan donosi mečeve sa Eurobasketa. Prvo će na trećem kanalu početi duel Poljske i Islanda, a nastavljaju Gruzija i Nemačka. Prvi program nam pruža duel Grčke i Francuske, kao i Italije protiv Ukrajine.

Kada je reč o kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu, neizbežan je duel Španije i Italije koji će odlučiti o tome ko će direktno u Rusiju. Prvi program Sport kluba nam donosi derbi naše grupe Vels-Austrija, a pre tga ‘trojka’ od 18 časova veoma važan meč za nas Gruzija-R. Irska.

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter