0
ATP

SPORT NA TV: Vreme je za odbojku i malo odmora od fudbala

Objavljeno: 28.08.17 u 08:55

Ne preterano bogat sportski program je pred nama, ipak dominiraju danas odbojka i tenis, startuje US Open bez Novaka Đokovića i Endija Marija.

Za nas sigurno najzanimljivija je odbojka, Srbija od 17.30 minuta igra protiv Finske odlučujući meč za prvo mesto u grupi. ‘Orlovi’ su do nogu potukli Poljake, ali se onda propisno namučili protiv Estonije. Nema sumnje da sa Fincima neće biti lako, ali očekujemo trijumf našeg tima. Prenosi su na RTS-u i Areni sport.

Arena Sport nam danas pruža skoro sve mečeve iz ostalih grupa na Evropskom prvenstvu za odbojkaše. Sport klub je danas odlučio da nas vodi u magični četvorougao i Svetsko prvenstvo u amaterskom boksu.

Eurosport od popodnevnih časova pruža teniske mečeva sa US Opena, Srbiju u muškoj konkurenciji predsatavljaju Viktor Trociki, Janko Tipsarević i Dušan Lajović. Kod dama tu su Jelena Janković i Aleksandra Krunić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter