1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Danci daju četiri miliona, da li je ovo poslednji derbi i za najboljeg iz Zvezde?!

Objavljeno: 27.08.17 u 21:55

Kopenhagen želi da otkupi jednog od najboljih fudbalera Crvene zvezde pred kraj prelaznog roka.

Izgleda da sledi veoma intresantan finiš prelaznog roka u Crvenoj zvezdi, a kako saznaje HotSport, posle meča sa Krasnodarom u Ljutice Bogdana stigla je ekstra ponuda iz Danske.

Radi se o Ričmondu Boaćiju. Šampion Kopenhagen spreman je da plati crveno-belima na ime obeštećenja četiri miliona evra, a na rukovodstvu je da u naredna dva dana prelome.

Pored učesnika Lige Evrope interesovanje su pokazali Lokomotiva iz Moskve, Rubin i Fenerbahče, a iz „drugog plana“ konkretan potez povukao je klub iz Kopenhagena.

Boaći je u junu potpisao ugovor na tri godine, ali postoji klauzula da može da ode ukoliko obe strane budu zadovoljne. Najbolji strelac crveno-belih postigao je sedam pogodaka u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a i dva pogotka u šampionatu Srbije.

Ričmond Boaći je posle utakmice prokomentarisao ponudu Kopenhagena i rekao:

– Ne znam, za sada sam ovde. Želim da ostanem, ko ne bi voleo zbog ovih navijača. To su samo glasine, poručio je napadač iz Gane.

0
0

1 Komentara

  1. Kakva prodaja,koja 4 miliona?Pod ugovorom covek!15 miliona i Boaći i Kanga pa ko hoće neka dresi kesu!Posle pobede nad Arsenalom,Bate b. i Kelnom svi ce vredeti po 2-3 puta vise.Nema prodaje za DŻ.Ako sami sebe ne cenimo nece ni drugi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter