7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RUSI NAVALILI: Hoće li Ričmond Boaći napadati Arsenal, Keln i BATE?

Objavljeno: 26.08.17 u 21:35

Crvena zvezda je napravila senzaciju plasmanom u Ligu Evrope, ipak ni to nije garant da će ekipa ostati na okupu, ogromne pare pred stadionom ‘Rajko Mitić’ čekaju.

Uspela je Crvena zvezda ono o čemu su mnogi na početku sezone maštali, a to je da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope. Krasnodar je izbačen, a sada na stadion ‘Rajko Mitić’ dolaze slavni Arsenal, Keln i BATE Borisov. Ipak, pre toga moglo bi da se dogodi da isti stadion napuste pojedini igrači, iako su se Delije nadale da će ova ekipa ostati na okupu do decembra.

To je najavio i generalni direkotr Crvene zvezde Zvezdan Terzić, a pred njim je sada veoma težak posao, da ubedi nosioce igre da ostanu u Srbij i ne krenu za novcem koji ih već zove. Kada o ovom pričamo, mislimo pre svega na Ričmonda Boaćija. Naime, za napadača iz Gane je već duže vreme zainteresovana Lokomotiva iz Moskve, ali se sada kako HotSport saznaje u trku ubacio i Rubin.

Tim iz Kazanja spreman je da plati i više od pet miliona evra kako bi doveo rasnog golgetera. Rubin je vezao četiri utakmice bez poraza, popeo se na treće mesto na tabeli i sada gaji šampionske ambicije. Ipak, one su neostvarive za Ruse ako ne dovedu napadača. Naime, Rubin je danas savladao Tosno 1:0, ali je igra bila očajna, to jest domaćin nije imao klasičnog napadača, pošto je Brazilca Žonatas prodat Hanoveru za sedam miliona evra. Zato će uprava kluba iz Kazanja pokušati da u narednih pet dana reši pitanje golgetera, a prvi na spisku je Ričmond Boaći.

Sada je na upravi Crvene zvezde da donese tešku i pravu odluku…

0
0

7 Komentara

  1. Mali Adza ne moze da igra polušpica,a pogotovo da ovako mlad bude nosioc igre.Pratim ga 3 godine i to je dijamant koji imamo samo po boku.Sada su svi upoznali Radonju i Adzica pa talasaju,a ta dva igraca vrede bogatstvo samo ako se pravilno usmere.Kad igra Kanga,igra i Zvezda,iako Boaćija obožavam i sigurno je najbolji špic u našoj ligi -treba ga prodati,jer je prilika,a i može se dovesti lakše napadač od kreatora koji bi odma krenuo da u novoj ekipi posloži kockice.

    0
    0
    Odgovori
  2. 5 miliona za Kangu, 5 za Boaćija i nek idu slobodno. Nikad više neće dobiti te pare za njih, jedino ako prođu grupe u evropi sto je teško. A za te pare mogu dovesti jednog napadača i gurnuti Adžića u polušpica umesto Kange, tu je i Rikardinjo za kod i dalje verujem da će biti dobar samo mu je potrebno vreme i utakmice. Nije pokaza mnogo u tih par utakmica ali nije napravio bukvalno nijednu grešku, jednostavno nije imao priliku da se pokaže, nije imao prave lopte, i mislim da bi bolji bio u sredini nego na krilu. Neka uzmu lovu i reše dobar deo dugova, uigraju Račića i Adžića da budu nosioci sledeće godine, ovako neće imati prostora jer je sad glupo da ne igraju Kanga, Radonjic, Srnić, Milić kad su pokazali da su strašno dobri, a šansu moraju dobiti Adžić, Račić i Rikardinjo. Tu je sad i Krstičić, oporaviće se Jovičić…

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakav spin! Za Boaćija se navodno intetresuju Rusi a on je, na dve utakmice protiv ruskog Krasnodara, pokazao čistu „nulu“. On može postići gol samo iz penala ili sa same gol linije! Ovaj „kapitalac“nema dribling i uvek se zbuni kada direktno na gol, osim toga i nije nešto preterano borben. Ne trči i ne napada protivnika koji prolazi pored njega. Mislim da je utripovao da je zvezda. Njegov domet su Moldavija, Kirgistan ili Turkmenistan!

    0
    0
    Odgovori
  4. Zadržati Kangu jer može tačnim pasovima stvoriti pola gola a pri tom može da preciznim šutevima iz daljine rešavati mečeve.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter