3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJNI ĐUKIĆ: Evo kako će Tavamba rešiti problem sa lošom travom na ‘Rajku’

Objavljeno: 26.08.17 u 14:00

Crno-beli posle eliminacije Videotona sutra imaju još jedno veoma teško gostovanje.

Radi se o ‘večitom derbiju’ u kojem će sange odmeriti Crvena zvezda i Partizan, prvi put ove sezone.

I to u koje vreme, kada su dva srpska kluba prvi put u istoriji obezbedila plasman u evropsko takmičenje. U odnosu na onaj poslednji meč ova dva rivala u finalu Kupa Srbije prošle sezone, situacija je dosta drugačija što se timova tiče.

– Sutrašnji meč će biti pravi spektakl, a mi smo spremni za to. Spreman sam da prihvatim odgovornost na sebe kada nešto ne uradimo kako treba. Kada nije dobro mi treneri imamo glavnu ulogu. Da biste došli do cilja i željene igre potrebno vam je vremena, Ništa ne može da se uradi preko noći. Mi ovde želimo da se to nešto dogodi juče. Prezadovoljan sam mojom ekipom od prvog trenutka, na dobrom smo putu da napravimo stabilan Partizan, timsku ekipu, u kojoj će onda individualni kvalitet doći do izražaja. Suma, Đurđević i Tavamba rade za ekipu, mi zvezde ne priznajemo, one tek kasnije moraju da donesu dodatni kvalitet. Umirati u nekoj lepoti, a da nema praktičnosti, to neće dati rezultat. Partizan ne živi od lepe igre i primljenih pet golova protiv Olimpijakosa, već od 0:0 protiv Videotona, gde smo odigrali taktički dobro, a onda pobedili kod njih i prošli dalje. Od lepote se ne živi, kad ostarite više niste lepi, ne vredite nikome, kazao je Đukić.

Kao tema su se nametnuli transferi. Odlazak Uroša Đurđevića, dolazak Zorana Tošića i ostali koji se najčešće ističu:

– Đurđević je naš igrač i računam na njega, a drugačijih informacija nemam. Što se Tošića tiče, dete Partizana, videćemo koliko je realan povratak a svakako ima mesta u timu za njega, nakon čega je Đukić upitan o saznanju HotSporta da se vode pregovori sa Bojanom Krkićem, a trener prvaka Srbije je poručio:

– Kada ste u Partizana ima hiljadu priča, nezahvalno je komentaristi o tome ko dolazi.

Kao i pred Krasnodar, ponovo je reči bilo o terenu u Ljutice Bogdana koji nije u zavidnom stanju:

– Što se tiče terena, vidi se da nije u najboljem stanju. Ali i na to ćemo se naviknuti, igraćemo na Tavambu visokim loptama i izbeći tu lošu travu, kazao je Đukić.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter