2
Evrokupovi

FOTO: Videoton FC

MARKO NIKOLIĆ: Spremni smo da se borimo za ovaj klub, za svaku loptu, za navijače

Objavljeno: 23.08.17 u 22:40

Videoton i Partizan igraju sutra revanš meč plej-ofa Lige Evrope, a utakmica se igra od 20 časova u Felčutu.

Trener Videotona Marko Nikolić istakao je na konferenciji za medije da njegova ekipa igra istorijsku utakmicu.

Naravno ovaj meč je veoma važan za nas i za fudbalsku publiku u Mađarskoj. Kada smo počeli da igramo kvalifikacije 1. jula i da nama je neko ponudio da budemo u ovoj situaciji, da igramo plej-of Lige Evrope i da na svom terenu pokušamo da obezbedimo prolaz u grupnu fazu i da delimo prvo mesto sa Honvedom oberučke bi prihvatili. Imamo utakmicu sa Partizanom i pokušaćemo da naše ostvarimo snove. Spremni smo da se borimo za ovaj klub, za svaku loptu, za navijače i da damo sve od sebe za ovaj klub. Najvažnije je da damo sve od sebe na ovom meču. Mislim da je prva utakmica bila psihološki teška. Svi znaju za povrede i probleme tokom meča. Imam utisak da smo bili bolja ekipa u Beogradu, rekao je Nikolić.

Nekadašnji trener Partizana nije želeo da priča o emocijama pred meč sa bivšim klubom.

– O tome ne želim da pričam više. Dovoljno smo pričali pre meča u Beogradu, a mediji napumpavaju situaciju. Mi volimo Partizan, ali smo profesionalci i imamo istorijsku priliku da napravimo nešto veliko za Videoton, istakao je Nikolić.

0
0
2 Komentara
  1. Emicije, ljubav prema partizanu gde nestase, ljubav samo prema novcu je ocigledna….sledis principe celavog kolege Vujosevuca

    0
    0
    Odgovori
    • Читаш ли шта пише и шта је рекао човјек?! ,,Ми вилимо Партизан, али смо професионалци“! Шта треба?! да пусти Партизан?! Био би доживотно суспендован и никад више не би био тренер/играч. Како можеш коментарисати без мозга да ми је знати. Додуше, вјероватно ти ради само онај дио за куцање по тастатури и лупање реченица.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter