0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

NOVI KRAH FUDBALA: Aktivira se Mesijeva klauzula, ide u Premijer ligu za nezamislivu sumu?! (FOTO)

Objavljeno: 20.08.17 u 13:48

Nejmarov rekord od 222.000.000 evra, po svemu sudeći, neće još dugo biti na snazi…

Svet fudbala se još uvek nije oporavio od zemljotresa koji je izazvao Nejmar prelaskom u Pari Ser Žermen za grandioznih 222.000.000 evra, a vrlo brzo bi i za suma mogla da bude obesmišljena, te bismo svi o njoj govorili – ‘samo toliko’?

Sada kada je trio MSN otišao u istoriju, svako bi deo svog kolača, pa se već danima govori da Mančester siti želi Lionela Mesija, a engleski mediji danas pišu da smo sve bliže novom tektonskom potresu.

Najpre je potrebno da obezbede razgovore sa igračem, a to će učiniti tako što će aktivirati njegovu otkupnu klauzulu koja iznosi okruglo – 300.000.000. Šta je to za vlasnike kluba sa ‘Etihada’?

Zatim bi imali legitimno pravo da stupe u kontakt sa Mesijem i njegovim menadžerima, mada se već može načuti kako Pep Gvardiola po ‘privatnoj osnovi’ kupuje Argentinca da se preseli u Mančester’.

Barselona je najavila još pre dva meseca da će Mesi potpisati novi ugovor, ali se to nekako odlaže iz nedelje u nedelju, te su spekulacije oko Mesija i ‘građana’ sve glasnije. Da ne spominjemo da su sve češće priče oko nesuglasica sa upravom katalonskog kluba.

Da sve bude još interesantnije, Mesi je pre neki dan zapratio zvaničnu stranicu Mančester sitija na Instagramu…

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter