6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE VIŠE KLUBOVA U REDU: Ruski klubovi u Krasnodaru ‘bacili oko’ na Boaćija

Objavljeno: 18.08.17 u 10:34

Kako im je bilo najbliže, čelnici klubova iz ruske Premijer lige sinoć su u Krasnodaru pod budnim okom držali najboljeg igrača Zvezde Ričmonda Boaćija.

Sinoć se nije previše istakao, čak imao zicer u 52. minutu koji nije iskoristio, ali je bio i ostaće za revanš najveća pretnja za ekipu Krasnodara.

Interesovanje za njega traje već nedeljama, a od sinoć su u redu i ruski timovi Lokomotiva iz Moskve i Rubin iz Kazanja, koji su sinoć bili na utakmici samo zbog njega.

Reprezentativac Gane je svoju cenu značajno podigao krajem prošle i nastupima na početku ove sezone, a prema nekim navodima ona sada iznosi i do pet miliona evra.

Ko bude mogao da odvoji toliko novca, moći će da ga vodi.

0
0

6 Komentara

  1. Boaći je svima dokazao na utakmici u Krasnodaru kakav je fudbaler i zašto je 4 godine bio rezerva u Italiji! Prodao je 5 lopti i nije postigao gol iz stopostotne šanse, sa 2 metra. Verujem da će skauti koji su ga gledali, biti „oduševljeni“ njegovim učinkom. Osim toga bio je potpuno neborben i praktično je šetao po terenu. Verovatno je čovek utripovao da je neki igrač. Voleo bih da što pre ode iz Zvezde ali ko će uzeti ovakvog igrača?! U situaciji jedan na jedan Boaći apsolutno ništa ne zna. To su za njega španska sela. Pitanje je da li čovek uopšte i zna šta je to dribling?! To još nije pokazao u ovih godinu dana! On može otići jedino u Moldaviju, Uzbekistan ili Kirgistan! Dajte ga gratis!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sacekaj samo da ga prodaju, pa cemo vidjet koliko je tih 6miliona ustvari nista . Posle ces morat da pojedes izasssrano.

    0
    0
    Odgovori
  3. …opet radi crvena toksin kuhinja, pa niko nije lud da poveruje u njihove zelje, Boaci realno vredi-NISTA, posto je TO i „OSVOJIO“ …………………………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter