0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKVA LUDNICA U DRUGOM DELU: Promašaj karijere Boaćija, lep gol Srnića, pa poništena čista golčina Mihaila Ristića (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.17 u 20:31

Kao da je bilo potrebno da Krasnodar zatrese mrežu Crvene zvezde kako bi crveno-beli zaigrali kako umeju, a spušten gard Zvezde doneo je poprilično haotičnih nekoliko minuta na stadionu Krasnodara.

Prvo je Ričmond Boaći u 52. minutu jednostavno morao da realizuje fantastičnu priliku koju mu je pripremio Dušan Anđelković, ali Zvezdin napadač nije uspeo da iskoristi čist zicer i smanji na 2:1.

(Youtube/Sport Video)

Ipak, ono što nije uspelo Boaćiju jeste Srniću u 57. minutu, pa je rezultat, nakon sjajnog udarca Zvezdinog krila, bio 2:1.

(Youtube/AM Video7S)

Već u sledećem napadu Mihailo Ristić je pošteno promešao Zvezdinu odbranu, nekoliko lažnjaka bilo je dovoljno da se oslobodi Babića i uputi udarac ka golu Zvezde. Savladao je Borjana, lopta je prešla gol-liniju, ali je sudija ostao nem…

(Youtube/SportEffort)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter