2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI ZA PARTIZAN: Iznenađenje na golu, novi štoper, ali je ubojiti strelac tu (SASTAVI)

Objavljeno: 13.08.17 u 11:02

Velike probleme ima trener Partizana Miroslav Đukić pred današnji meč sa Vojvodinom u Novom Sadu, Everton Luiz i Uroš Đurđević preskočili poslednji trening.

Poraz od Voždovca „tera“ na promene u timu Partizana pred derbi u Novom Sadu. Kako saznaje HotSport umesto Filipa Kljajića se očekuje debi ove sezone golmana Marka Jovičića, što bi trebalo da se prelomi pre radnog sastanka i polaska iz Zemunela. Ipak, čuvar mreze nije toliko gorući probkem koliko su povrede dva bitna igrača zbog kojih su subotnji trening preskočili Đurđević i Everton.

Brazilac nije igrao ni u sredu i ako ne bude mogao, posle povrede Nebojše Kosovića, u prvi plan će izbiti Milan Radin. Odbrana je problem od početka sezone, a ovog puta na klupu se seli Lazar Ćirković, prednost ima bivši igrač Vojvodine Nemanja Miletić. Njegov prezimenjak levi bek mogoao bi da „odmori“ i priliku dobije Mohamed El Munir.

Problem sa kolenom ima Uroš Đurđević i on je pod znakom pitanja za duel na ‘Karađorđu’. Poznata je njegova upornost da igra po svaku cenu i verovatno ako problem nije veliki istrčaće na teren.

Projektovani sastav: Jovičić – Vulićević, Miletić, Ostojić, El Munir – Radin, Jevtović, Janković, Suma – Tavamba, Đurđević (Đuričković).

0
0
2 Komentara
  1. Cirka lagano selite na tribine i da se vise ne pojavljuje,….miletic stari takodje nek cami na klupi plus kljajic naravno…boljje od ovog rostera ne moze tj el muunira, miletica novog….nadam se da ce luiz moci a uros ne treba siliti….to sto veliki mag iliev nije nasao za shodno da dovede jos jednog spica (npr cz boaci i pesic) je posebna prica jer ocigledno je on najpametniji sto se po njegovoj faci da i zakljuciti….ako uros ne moze bolje jovanovic da se kali nego sa djurickovicem gde smo mnogo otupeli napad

    0
    0
    Odgovori
  2. Problemi su sastavni deo zivota i sporta, ko ne zna da ih prevazidje, nije bas najsposobniji.
    Ovaj sastav nece igrati

    Pre ce biti
    Tawamba

    Pantic/Radin Suma Jankovic

    Everton Jevtovic

    Munir/Radin Ostojic miletic Vulicevic

    Kljajic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter