6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE MOŽE DA SE ČEKA: Zvezda se ‘seli’ sa Marakane na neko vreme

Objavljeno: 13.08.17 u 10:33

Crvena zvezda bi sredinom septembra mogla da veže utakmice na strani, jer počinju radovi na našem najvećem stadionu, nije poznato kada će biti završeni.

Travnati tepih na stadionu ‘Rajko Mitić’ je u očajnom stanju. Da bi se sprečile neželjene povrede u upravi su odlučili da se zameni podloga. Radovi bi počeli dan posle kvalfikacionog meča za Svetsko prvenstvo između Srbije i Moldavije. Sada se samo postavlja pitanje koliko bi oni trajali, a prognoza je oko 20 dana.

To znači da bi Crvena zvezda tri kola zaredom igrala van svog stadiona. Tačnije, po rasporedu bi gostovala Javoru i Voždovcu, a Spartak bi zamolila da se prvi meč igra u Subotici. Naravno, odluka je sada na Subotičanima, ali i FS Srbije.

Ako bi radovi tekli po planu, fudbaleri Crvene zvezde bi prvi meč na novoj travi odigrali već 24. spetembra u derbiju protiv Vojvodine.

0
0
6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter