12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOV NA ‘ZLATNOG NAPADAČA’: Tri kluba u redu za Boaćija, ponude veće i od pet miliona evra

Objavljeno: 12.08.17 u 10:51

Ričmond Boaći je nastavio tamo gde je stao, da teroriše golmane kako u Superligi Srbije, tako i u Evropi, naravno ta statistika nije promakla skautima širom Evrope.

Odigrao je do sada 28 utakmica za Crvenu zvezdu i postigao je 25 golova. Više nego dovoljno da se timovi širom Evrope raspituju oko napadača iz Gane. Za sada ‘tri udvarača’ su pred kapijom stadiona ‘Rajko Mitić’, a sada je najuporniji povratnik u Bundesligu Hanover.

Ipak, to nije jedini klub iz Bundeslige koji se raspituje za sjajnog napadača. U redu je i učesnik kvalfikacija za Ligu šampiona Hofenhajm. Treći ‘udvarač’ je već dobro poznat, reč je o Lokomotivi iz Moskve koja kuburi sa efikasnošću na startu prvenstva. Rusi su navodno spremni da plate i šest miliona evra za Boaćija.

Pita se Crvena zvezda, ali i Krasnodar. Ako kojim slučajem crveno-beli izbore plasman u grupnu fazu Lige Evrope od odlaska Ričmonda Boaćija nema ništa. U slučaju da trijumfuju Rusi, onda bi Crvena zvezda i mogla da razmisli o prodaji i u Superligi Srbije se osloni na sjajnog Aleksandra Pešića.

Odluka pada u narednih 12 dana…

0
0
12 Komentara
  1. Driblinzi mu služe da bi se oslobodio od protivnika i direktno krenuo ka golu. To je vrhunac tehnike, koji koriste veliki igrači, kao nedavno Katai, ili ranije Šeki, Pižon, Piksi, Dejo Savićević. A, danas Mesi, Ronaldo, Suarez, i drugi. Zbog toga se dolazi na stadion! A, tehnika je za ovog povlašćenog azilanta misaona imenica. Lako je dati gol iz penala ili sa gol linije. To radi i Milovanović, centarfor fk Turbina, iz Vreoca, u III ligi Srbije. Ponavljam, videćemo ovog „kapitalca“ u dve utakmice sa Krasnodarom. Samo da posle ne bude kako Boaći nije imao dan, kako je igrao povređen ili kako ga je mrzeo sudija. Svaki crnac u srpskom fudbalu ima unapred obezbeđeno mesto, što je apsurd, a ni jedan od njih nije bolji od srpskih fudbalera, niti pravi razliku na terenu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Odgovor za „Janka“. Navijam za Zvezdu, od kada znam za sebe, jer sam Srbin i nikada nisam bio komunista, a imam člansku kartu od 1985.g. Što se tiče Boaćija i dalje mislim isto. On ništa ne zna okrenut licem prema golu. Igrač bez driblinga! Izvinjavam se, mnogo se izvinjavam ali da li je neko, za godinu dana koliko je Boaći u Zvezdi, video neki dribling ovog „rasnog strelca“, u situaciji jedan na jedan. Ne! Jer to se nije još desilo! Videćemo sada protiv Krasnodara, u dve utakmice, koliko će golova postići ovaj „rasni strelac“ i koliko će driblinga izvesti?! Unapred odgovor je „NI jedan“!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja neznam ovog brata od strica ali mislim da navija za partizan cisto da pitam gde ode Leonardo jel u bundes ligu ili u neznam gde a boaci majstor nad majstorima samo napred do 10000000 eura.

    0
    0
    Odgovori
  4. Odgovor na komentar pod šifrom „Jose“. Ovaj Boaći, večita rezerva iz Italije, je mogao samo da igra kod Grofa, pa smo prošli kako smo prošli. Da je dao neki gol na ovih 6 pomenutih utakmica mi bi smo bili prvaci. Ali ne zaboravi, prijatelju, da zbog ovog Boaćija, šansu nije dobijao Vujaklija (jedan od najboljih srpskih napadača), Vučićević, Romanić, Joveljić, Pavkov. Oni su bili njegovi taoci. Videćemo tog „strašnog strelca“ Boaćija protiv Krasnodara, u dve utakmice (pošto mu je i kod Milojevića unapred obezbeđeno mesto) i njegov ostvareni učinak. Njegov učinak će biti čista „nula“. Taj može jedino dati gol iz penala ako ga golman ne pročita!

    0
    0
    Odgovori
  5. Odgovor na komentar pod šifrom „Jose“. „Boaći je školovan, rasan napadač“ a u Italiji je bio 4 godine rezerva, verovatno zbog toga što Talijani ne znaju što je to fudbal ili su ga talijanski treneri mrzeli. Završio je kao rezerva u drugoligašu Latini koja je ispala iz II lige. Ja i dalje tvrdim da Boaći ništa ne zna sa loptom u nogama okrenut protivničkom golu. To je dokazao u prošlom prvenstvu kada se nije video na terenu protiv Partizana (dva puta), Vojvodine, Voždovca, Čukaričkog i Napretka. Zašto na ovih 6 utakmica nije dokazao da je „rasan strelac“. On može postići golove jedino iz penala i sa gol linije. On uglavnom postiže golove protiv Florijane, Radnika, Bačke i Javora. Taj nigde iz Zvezde neće otići! Kakva Nemačka ili Rusija?! To su spinovi za malu decu. Taj može otići samo u Šerif, u Kazahstan, Uzbekistan ili Tadžikistan. Kakve je samo imao dve šanse protiv Radnika, kada je bio oči u oči sa golmanom. Nigde ga nije bilo!

    0
    0
    Odgovori
    • Kao prvo njega je kupio Juventus a koliki fond takvi klubovi igraca imaju znamo,boaci je dokazao u svakoj utakmici do sada da je vrstan fudbaler koji svakako nije za jsl vez za top 5 liga,ako neda na svakoj utakmici go to ne.znaci da je samo do njega,i mesi poveze nekoliko utakmica pa neda go…cuces ti prijatelju jos za ovog igraca..i to brzo 😉

      0
      0
      Odgovori
  6. Ako se udje u ligu evrope traziti za njega 10 milki i 20 % od narednog transvera!! Kakve prevare se prodaju za mnogo vece pare a boaci je skolovan,rasan napadac kojeg ne treba olako pustiti!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter