8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Šok u Humskoj, Voždovac nosi bodove iz Humske! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.17 u 22:00

Fudbaleri Voždovca savladali su Partizan na stadionu u Humskoj rezultatom 3:1 u meču 4. kola Superlige Srbije.

Nedostajalo je 11 dana fudbalerima Partizana da izdrže godinu dana bez poraza u srpskom fudbalu (poslednji poraz zabeležili su 20. avgusta 2016. protiv Spartaka), a ni početak duela protiv Voždovca nije nagoveštavao takav ishod, pogotovo nakon što je sudija Vasić u 6. minutu meča pokazao na belu tačnu nakon diskutabilnog prekršaja nad Markom Jankovićem.

Pogodio je mrežu „zmajeva“ Uroš Đurđević i činilo se da serija nepobedivosti nastavlja.

No, nije trajala radost dugo, pošto je Voždovac preko Stuparevića, nakon katastrofalne reakcije odbrane Partizana, poravnao na 1:1. Mogli su odmah i do preokreta, ali Petrović nije uspeo da iskoristi dobru priliku, pre svega odličnom odbranom Kljajića.

Mogao je i Partizan do vođstva, ali Tavambin pokušaj je zaustavio Popović, da bi u 38. minutu Kljajić očajno reagovao na centaršut Srećkovića, ispustio loptu, što je Duronjić iskoristio i doneo preokret svom timu.

Tim rezultatom otišlo se na odmor, da bi početkom drugog dela Partizan krenuo u ofanzivu. Doduše, prve dve šanse imali su opet gosti, ali Pavlović i Srećković nisu uspeli da pogode mrežu. 

U 64. minutu Đurđević je uspeo da postigne gol, koji je poništen zbog ofsajda, da bi tri minuta kasnije Tavamba propustio priliku nakon kornera Jevtovića.

Pokušao je i Đurđević, dobru šansu imao je Suma u 71. minutu, ali je očajno šutirao nakon dobrog prodora Tavambe, da bi ponovo Partizanu bio poništen gol, i to veoma atraktivan, i opet zbog ofsajda u kom se nalazi Marko Janković.

Pao je upravo Janković u 81. minutu nakon duela sa Mihajlovim, ali penala nije bilo, kao ni ozbiljnijeg ugrožavanja gola Voždovca nakon faula nad Sumom.

Tri minuta pre kraja stigla je kazna, kada je Ješić kontru Voždovca krunisao lepim udarcem sa nešto više od 10 metara za 3:1 i veliku pobedu gostiju.

(Youtube/AM Video7S)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Srbije, 4. kolo

Partizan – Voždovac 1:3 (1:2)

Stadion: Partizana. Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik).

Strelci: Đurđević (pen) u 7. minutu za Partizan, Stuparević u 8, Duronjić u 38. i Ješić u 88. za Voždovac.

Partizan: Kljajić – Vulićević, Ćirković, Ostojić, Nemanja G. Miletić – Jevtović, Kosović (od 62. Radin) – Janković, Tavamba, Suma – Đurđević.

Voždovac: Popović – Gajić, Ivković, Mihajov, Filipović – Pavlović, Putinčanin, Petrović (od 68. Ješić) – Duronjić (od 73. Mašović), Srećković (od 83. Gavrić) – Stuparević.

[/stextbox]

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0
8 Komentara
  1. Glavni krivci su Djukic i iliev, pa pravi navijaci [partizana rasterajte to, pa iliju stolicu na klupu Partizana, ne pripadam nijednoj navijackoj grupi Partizana ali navijam za PArtizan, mogu vam reci da je djukic upropastio za kratko ono sto je nikolix stekao borbeno, prokockao je ligu sampiona, nespretni Iliev nije dobeo dobra pojacanja na vreme, mada bi ove godine trebalo ukinuti evropska takmicenja jer je nesto zasmdelo na namestanje to se po stampi videlo na net-u, trebali bi svi klubovi da apeluju da se sve pomovi ili ukine pa do godine tek, no da se vratim Partizanu, djukic nije ono sto je bio pre 9 ili koliko godina, njegov nacin rada je prevazidjen da je OK, ostao bi u Spaniji i vodio daleko bolji i skuplji klub, zato navijaci na vreme apelujte da se ovaj posalje sut kartom iz Partizana, a Stolicu dovesti na vreme dok vece bruke nije napravljeno, ako iskreno volite Partizan pritisnucete upravu da pod hitno smeni ovakvog trenera, za bolji Partizan, bolji trener pod hitno, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Iz aviona se vidi da nam treba jedan kvalitetan stoper koji ce praviti drustvo solidnom Ostojicu. Golman takodje. Ako vec ne zele da dovode golmana, Stevanovic je sigurno bolja opcija od Kljajica koji izgleda kao da je pao s Marsa.
    Vidi se da je Suma odlican tehnicar, bice to dobro pojacanje, samo da dovede formu/spremnost u red.
    Samo nek dovode napadace, a odbrana suplja ko svajcarski sir.
    Djuka izgleda ne voli da menja igrace, i nije ovo prvi put da ne vrsi izmene, nije mi jasan.
    Poyy

    0
    0
    Odgovori
  3. Ti si trener koji ne insistira na pojacanjima, bitno je da uzmes malo parica. Sta tebe interesuje uspeh Partizana! Bolje je IDI, Partizanu, a i nama navijacim je tvoja jalova ofanziva dosadia. Nemoj vise ko Boga te moim!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne smem ni da pomislim sta ce nam tek „celavko“ prirediti sa Scepovicem i Lazovicem protiv ovog blama od Djukicevog napadackog Partizana. Djukicev tim je bukvalno isti kao onaj Nikolicev (bez Milenkovica i Lea) a razlika je kao nebo i zemlja. Stolica je Djukicu odrzao fudbalski cas iz fudbala i pokazao Ilijevu koliko je pogresio u izboru trenera.Da je na klupi sedeo „celavko“ ovu utakmicu bi sigurno dobili bez ikakvog problema i pored Kljajicevog i Cirkovicevog kiksa.
    Djukic svaki dan prica o osvezavanju i rotaciji ekipe a veceras je samo jednu zamenu napravio i pored toga sto smo uveliko gubili i sto jednu normalnu sansu za gol nismo napravili.Djukic je veliki promasaj i sve vise lici na izdanje Ivana Tomica zato ga treba odmah otpustiti i zamoliti Vozdovac da nam ustupe trenera Stolicu kako se ne bi ponovio isti scenario sa pocetka prosle sezone.

    0
    0
    Odgovori
  5. Sad je valjda i vise nego jasno gde je nas problem . Golman je velika rupetina isto kao i celokupna odbrana . Ucinite nesto ljudi inace zaboravite ligu evrope .

    0
    0
    Odgovori
  6. Kljajić..Ćirković…Miletić (levi bek ili šta već)…konstantne kiksare. Ne treba ih staviti na klupu nego dabrazduže opremu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter