5
AdmiralBet ABA Liga

HRVATI OTKRIVAJU ‘ZVEZDINU BOMBU’: Da li je ovo veliko pojačanje sinoć najavljeno? (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.17 u 00:28

Dok domaći mediji još uvek pokušavaju da saznaju šta se dešava na Malom Kalemegdanu, Hrvati otkrivaju ime novog pojačanja Crvene zvezde.

‘Nešto veliko se sprema. Ostanite uključeni’ pisalo je danas na Tviteru Crvene zvezde. Navijači i mediji su sa velikim iščekivanjem pratili šta se događa, ali ponoć je prošla i ništa. Beogradski mediji uglavnom ‘ćute’ i čekaju neku informaciju.

A, ona stiže iz Hrvatske. Tamošnji košarkaški sajt Basketball.hr piše da je Crvena zvezda dovela Francuza Matijasa Lesorta iz Nantera. Reč je o momku 22 godine koji može da igra na pozicijama ‘četiri’ i ‘pet’. Visok je 206 cm, a draftovan je ovog leta od strane Filadelfije.

Lesort je prošle godine za Nanter beležio 10,2 koša i 7,2 skoka od čega tri u ofanzivi. Isti poral piše da se trka Cedevite i Crvene zvezde u ‘naoružanju’ nastavlja…

0
0
5 Komentara
  1. ..za razliku od Ivicinih (Ilijev) bombi, ovo je CORAK, k’o i crveni/panter kk sto im je i koji ce trajati dok traje i ova ‘divljina’, znaci ne zadugo ………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter