1
Evrokupovi

FOTO: Videoton FC

POSLE POBEDE U PRVENSTVU: Marko Nikolić izneo najveći problem Videotona

Objavljeno: 07.08.17 u 16:52

Trener Videotona nakon trijumfa protiv Mezokovešda rezultatom 2:0 u mađarskom prvenstvu govorio je o osnovnom problemu njegovog tima.

Junak pobede Videotona bio je Danko Lazović i on će biti jedna od najvećih pretnji crno-belom golu u dvomeču za ulazak u Ligu Evrope. Međutim, ekipa Marka Nikolića muku muči sa jednim osetnim problemom – umorom.

– Odigrali smo deset utakmica za mesec dana, nemamo problema sa povredama, ali imamo mnogo umornih fudbalera. Videli ste da nije bilo nekoliko bitnih igrača, ali smo se odlično borili. U ovakvoj situaciji je vrlo bitno kada igrači odigraju tako, kada se trude i ne pružaju mnogo šansi protivniku – izjavio je Nikolić i nastavio:

– Imali smo problema sredinom drugog poluvremena pre promena, nakon izmena smo se vratili u ritam, sveži igrači su nam pomogli. Sada konačno imamo jednu nedelju pauze da se dobro odmorimo i spremimo za sledeću utakmicu – rekao je Nikolić posle ovog trijumfa.

Partizan i Videoton sastaće se 17. avgusta u prvoj utakmici u Humskoj pred praznim tribinama, potvrđeno je danas, dok će se revanš igrati u komšiluku sedan dana kasnije.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter