7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SKLAPA TIM ZA NOVU SEZONU: Stiže novi internacionalac (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.17 u 11:44

Košarkaški klub Partizan polako ali sigurno stvara tim za narednu sezonu, a čini se da je još jedan reprezentativac svoje zemlje blizu kluba iz Humske.

Kako piše portal „sportsport.ba„, među željama Partizana nalazi se Ismet Sejfić.

Sejfić, inače član reprezentacije Bosne i Hercegovine, je prošle sezone nosio dres Pečuja iz Mađarske, igra na poziciji centra, a ukoliko bi se ostvarile najave ovog portala i postane član crno-belih, bio bi drugi reprezentativac Bosne i Hercegovine koji će igrati za Partizan, nakon Obrada Tomića.

Sejfića je u par navrata javno pohvalio Duško Vujošević, zbog želje, energije i požrtvovanja. 

U dresu Pečuja postizao je prosečno 16,9 poena uz osam skokova po meču, a izabran je u najbolji tim mađarskog prvenstva. Pored Pečuja, igrao je za Student iz Mostara i Vogošće, a nosio je i dres Džukije iz Litvanije.

(Youtube/Alkibia BBI Centar)

 

0
0
7 Komentara
  1. …’osecam’ da ce OVAJ ismet smestiti svojimaaa, naturalizovanim i izrentiranim od strane pudle u narednom ‘derbijuuu’……………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
      • Ma je li to GDK? Bas juce videh nekog ludaka, komentarise kako ustvari Zvezda kontrolise FK Partizan kako bi izvlacila novac za sebe i da je to deo nekakve zavere jos iz 1966 god. Pa sam mu predlohio da tebe potrazi. Koliki ste idioti garantujem da bi se nesto lepo desilo izmedju vas dvojice! 🙂 Zato ne oklevaj GDK, mozda je ljubav tvog zivota na istoj internet stranici, samo u fudbalskom delu. Srecno!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter