3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠPANCI PIŠU: Nema ništa od dolaska američkog centra u Zvezdu

Objavljeno: 31.07.17 u 10:03

Nakon što je FIBA skinula Crvenoj zvezdi zabranu registrovanja novih igrača, klub sa Malog Kalemegdana je angažovao Stefana Jankovića, Marka Kešelja i Nikolu Jovanovića, a spekuliše se da bi crveno-beli mogli da budu jači i za Koltona Ajversona, Džejmsa Feldina, Rajana Tulsona…

Prvi na listi želja Zvezde, kada je centarska linija u pitanju, je Kolton Ajverson. Iako su mediji najavljivali da je bivši centar Pinar Karšijake i Makabija blizu Malog Kalemegdana, iz Španije je stigao demant.

Španski novinar Čema de Lukas, dobro upućen u košarkaška zbivanja u Evropi,na svom tviter nalogu je objavio da Ajverson neće pojačati Crvenu zvezdu.

S obzirom na činjenicu da su informacije koje objavljuje Španac veoma pouzdane, od dolaska Koltona Ajversona u Crvenu zvezdu verovatno nema ništa, a na klubu sa Malog Kalemegdana je da se okrene drugim rešenjima na centarskim pozicijama.

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter