6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUMA OTVORENO: Gvinejac posle gola govorio o svom stanju (FOTO)

Objavljeno: 30.07.17 u 00:18

Najveće pojačanje ovog leta, ali i najskuplji igrač crno-belih ikada je već danas krenuo da se isplaćuje.

Doduše u domaćem šampionatu, a u utorak ćemo već imati šansu da ga vidimo i na evropskoj sceni.

Ni današnju utakmicu Sejduba Suma nije igrao od starta, ušao je tek u drugom poluvremenu ali i uneo potrebnu kreativnost dosta uspavanom Partizanu protiv Javora. Postigao je pogodak na asistenciju Miletića, koji se ispostavio kao pobedonosni jer je par minuta kasnije i Javor zatresao mrežu.

– Srećan sam zbog gola, ali nisam u top formi, radim na tome da je što pre dostignem. Pokušavam da što je moguće više pomognem ekipi. Mislim da će to biti pre nego što počne Liga Evrope. Doduše, još nismo ispali iz Lige šampiona, ali nadam se da ćemo što pre dostići taj nivo. Što se tiče revanša u Atini videćemo da li ću i koliko moći da igram. Verujem da će to biti više minuta nego dosad, jer radim na tome, izjavio je Gvinejac.

Miroslav Đukić je posle utakmice odigrane danas bio veoma nezadovoljan, razlog za to je bila igra njegovih pulena koji su pobedili, ali može se slobodno reći pružili najlošiju igru u dosdašnjih pet zvaničnih utakmica.

– Pobedili smo i to je najbitnije, ali nisam zadovoljan kakao smo igrali. Govorio sam da je posle Lige šampiona teško igrati ovakve utakmice. Videlo se da je ekipa emotivno iscrpljena, da nije imala dobar stav. Nema ništa korisno od ove utakmice osim rezultata, poručio je šef struke Partizana.

FOTO: STARSPORT
0
0
6 Komentara
  1. Mislim da se glavni problem Partizana zove Djukic, videcemo dokle ce dogurati, bolje da nisam u pravu. Partizan ima najbolji tim, ali za nesto vise treba bolji trener, zvezda kakva god da je, uskoro ce da im se pripomaze preko sudjenja, evropska scena im dugo potrajati nece, tu samo ako Partizan osvetla lice Srbije u fudbalu, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemoze uvek 6 komada.Važno je pobeđivati a sve ostalo doći će na svoje mesto.Mislim da će od 4 ili 5 kola opet da meljemo. Za Evropu slabi a za Srbiju prejaki.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter