3
Auto Moto

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Zvezda na Banjici, Sport klub ‘raj za oči’ kladioničara

Objavljeno: 30.07.17 u 08:53

Veoma bogat sportski program je pred nama, a u centru pažnje je mali gradski derbi Beograda u kom igraju Rad i Crvena zvezda na Banjici.

Arena sport je danas u centru pažnje, a razlog je duel Rada i Crvene zvezde. Navijačima crveno-belih se vratio osmeh na lice posle fenomenalne partije protiv Sparte iz Praga. Delije se nadaju da će četa Vladana Milojevića slaviti i na Banjici, iako će strateg vicešampiona Srbije promešati karte. Sa druge strane Rad je iznendaio Napredak u Kruševcu u prvom kolu, te se sigurno neće predati protiv komšije sa druge strane Banjičke šume. Meč se igra od 19 časova, a prenos je na Areni sport jedan.

To nije sve od fudbala na kanalima Arene sport, biće tu i prenos Župler lige između Mehelena i Standarda, Nogometna liga Hrvatske i derbi Hajduka i Osjeka, prijateljski mečevi, brazilska Serija A, ali i duel češkog prvenstva između Sparte iz Praga i Bohemijansa.

Sport klub nam danas isto pruža fudbalski spektakl. Počinje derbijem Superlige Kine između Šangdonga i Šanhaj SIPG-a, nasavlja se derbijem Bundeslige Austrije između Austrije i Šturma, a završava duelom Tonsa i Zenita u Premijer ligi Rusije.

Od ostalih sportova izdvajamo Formulu jedan i trku u Mađarskoj, tenis u Hamburgu i fudbal na pesku koji ulazi u završni mesec. Pogledajte tačan TV program:

0
0
3 Komentara
    • Jel te nije bar malo sramota? Krece teorija zavere „Zvezda namesta“, da bi mogli da skrenete temu sa sklanjanja Macve i Javora! Druze, zgazicemo vas za 20 dana u Derbiju, a ti budi spreman da pocnes sa pricom kako je „prvenstvo neregularno“! Kmeee, kmeee!

      0
      0
      Odgovori
      • DETE DAL SI TI NORMALNO? ZA POCETAK V IPOBEDITE OVE SEZONE JEDANPUT INSTITUCIJU PROSLE GODINE STE POBEDILI NULA PUTA!AKO I NAMESTA PARTIZAN VELIKAN JEDINO NAMESTA SA VAMA TO NIKAD NE GUBI!
        A zvezda mala NAMESTA SVKOG DRUGOG DANA OSIM DJURDJEVDANA AHHAHAHAHHHHHHHHH

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter