2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PONUDA ‘KOJA SE NE ODBIJA’: Vanja Marinković ode u Evroligu, Partizanu lep novac!

Objavljeno: 30.07.17 u 09:05

Košarkaški klub Partizan uskoro bi mogao da ostane bez jednog od najtalentovanijih igrača, ali neće ostati praznih ruku u krizna vremena kada je svaki dinar potreban.

Razvalio je Vanja Marinković u dresu Srbije na Eurobasketu za igrače do 20 godina. To su snimili i brojni agenti, kako iz NBA lige, tako i iz Evrolige. Zato je sada mlada nada Partizana na izlaznim vratima. Kako prenose Novosti, Vanja Marinković ima ponudu Baskonije da zaigra u Evroligi.

Čini se da je reč o ponudi koja se ne odbija, jer bi Partizan dobio lepo obeštećenje. Vanja je pod ugovorom sa crno-belimaa i sledi mu obeštećenje. Reč je o 500 hiljada evra. To bi bila najbolja prodaja ‘parnog valjka’ od prelaska Bogdana Bogdanovića u Fenerbahče.

Kako Novosti javljaju, Partizan je već spremio zamenu za Vanju Marinkovića, reč je o Andriji Stevanoviću iz Dinamika. Nema sumnje da će Vanja napustiti Humsku, jer je na Eurobasketu na Kritu bio jedan od najboljih igrača turnira.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter