4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVAKVU ZVEZDU NISMO GLEDALI: Štoper debituje, sredina terena skoro cela promenjena (SASTAV)

Objavljeno: 30.07.17 u 10:09

Trener Vladan Milojević će napraviti niz promena u startnoj postavi, Crvena zvezda posle mnogo vremena računa na dva tima, što je veoma dobro kada se igra Evropa.

Nije lako na startu sezone igrati u visokom ritmu svaki treci dan, a pogotovo što se već u četvrtak igra revanš sa Spartom iz Praga. Kako saznaje HotSport, posle treninga održanog sinoć, trener Vladan Milojević je prelomio da sa novim adutima u startnoj postavi „sruši“ Rad na Banjici. Oprez postoji, urađena je analiza i procenjeno je da osveženje ekipe ispravan potez u okršaju sa gradskim rivalom.

Pojedinci će prvi put u novoj sezoni biti starteri, ali je većina imala određenu minutažu sem štopera Srđana Babića, koji je uspeo da dođe do određenog nivoa spremnosti. Sem golmana Milana Borjana, očekuje se nova poslednja linija Gobeljić, Frimpong, Babić i Anđelković, a u vezi Uroš Račić i kapiten Nenad Milijaš. Posle suspenzije u Evropi vraća se Slvaoljub Srnić, a priliku očekuju još Luka Adžić i Aleksandar Pešić. Naravno, verovatno nema odmora za ‘alfu i omegu’ ove ekipe Gelora Kangu.

Prema najavama, odmor je planiran za većinu igrača, pa ako zatreba neko će uskočiti sa klupe, a rotacije su česta praksa kormilara Milojevića, koji je svestan da su tri boda večears jedini imperativ njegovih izabranika.

Projektovani sastav: Borjan – Gobeljić, Frimpong, Babić, Anđelković – Račić, Milijaš, Srnić, Adžić, Kanga – Pešić.

0
0
4 Komentara
  1. Zavrseno je to pre pocetka….zato ovo i izvodi, a sto se tice dva tima, pa normalno kad su doveli 13 igraca a otislo duplo manje….za cetirigodine 64 igraca i jedna titula

    0
    0
    Odgovori
  2. Umesto Andjelkovica Milijasa i Fripingponga da stavi mlade igrace Milojevic se igra ugledom Cevene Zvezde i donece nam siguran poraz.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako je ovo tačno da će u ekipi biti Frimpong i Milijaš, onda je to prava stvar. S jedne strane, na mestu štopera imaćemo sigurnost i skočnost izvanrednog Frimponga i kreaciju na sredini terena Milijaša, uz njegove nezadržive prodore, driblinge i izvanredno izvođenje auta. Samo još kad bi dobili šansu odlični Ruiz i kapitalno pojačanje Rikardinjo, onda sam siguran da bismo pobediti Rad, ali u klikerima i stonom fudbalu. Sugestija za Milojevića: Ne kidaj granu na kojoj sediš i izvedi ekipu koja, uz veliko zalaganje i trčanje, može da pobedi dobru ekipu Rada, a ne ove diletante.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter