8
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

VIŠE OD SREĆE: Sumin debitantski gol jedan od bizarnijih u Superligi (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.17 u 21:17

Iako se u prvi mah činilo da je gađao taj deo gola Đogatovića, tek se na snimku moglo zaključiti šta se desilo u kaznenom prostoru Javora.

Partizan je danas savladao Javor rezultatom 2:1, a pogodak Sejdube Sume se ispostavio kao odlučujući.

Gvinejac još uvek nije spreman za svih 90 minuta, ali napredak u formi je očigledan. Suma je dobio šansu u drugom poluvremenu i iskoristio je na pravi način. Uneo je kreativnost u smušeni Partizan tokom drugog poluvremena i povećao prednost.

U 85. minutu je Sejduba Suma zatresao mrežu Javora, ali to se desilo na jedan krajnje bizaran način. Naime, ofanzivac crno-belih je gađao desnom nogom, ali je neposredno po šutu lopta udarila u njegovu drugu, levu nogu i na taj način prevarila Đogatovića koji je ostao na ‘pogrešnoj nozi’.

Sve u svemu, utisak je da je današnjim mečom Suma počeo da se isplaćuje prvaku Srbije.


(Izvor: YouTube/AM Video7S)

0
0

8 Komentara

  1. rano je za još neke ozbiljnije analize, gol je čudan, čak i samo kretanje lopte…
    po meni vidilo se da je kreativan u igri i tu definitivno nema šta da mu se zameri…
    naravno na treninzima će se to doterati u detalje a na utakmicama to treba pokazati…
    mislim da je ovo veoma dobar start koliko god to neko pokušava da umanji, ipak je proveo nešto manje od sat vremena na terenu u dve utakmice…

    0
    0
    Odgovori
    • Jako slican gol je Orlandic postigao na prijateljskoj protiv Olimpijakosa…sa obe noge! I bio predmet ismevanja Zvezdinih navijaca…. Ne vidim sto te cepaju kompleksi?!

      0
      0
      Odgovori
  2. Što umanjujete tudji uspjeh? Bilo je puno glupih i slučajnih golova, kao i onih kupljenih. Ovaj je super, čak dovoljno jak da golman ne odbrani iz te daljine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter