0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Bez Brazilaca i Sume protiv Javora, evo ko igra (SASTAVI)

Objavljeno: 29.07.17 u 18:05

Partizan od 19 časova na svom stadionu u Humskoj dočekuje Javoru u okviru 2. kola Superlige Srbije, a Miroslav Đukić je odlučio da odmori veliki broj igrač.

Promešali su crno-beli karte, te u timu neće biti nijednog Brazilca. Za Evertona Luiza se znalo, jer ga muči povreda, dok Leonarda da Silve Souze opet nema ni u protokolu. Sejduba Suma će šansu dobiti sa klupe.

Miroslava Đukić je odlučio da na gol stane Filip Kljajić, a dve promene su napravljene u poslednjoj linij. Naime, umesto Lazara Ćirkovića na terenu je štoper Nemanja Miletić, dok levog beka Nemanju Miletića menja Muhamed El Monir.

Sredinu terena činiće Marko Jevtović, Nebojša Kosović i Danilo Pantić, dok će po bokovima delovati Marko Janković i Uroš Đurđević. Najisturaniji biće Leandre Tavamba.

Gosti će u Beogradu pokušati da se izbore za bod, a napadaće sa samo jednim napadačem. Nema sumnje da je po Kljajića najopasniji bivši član crno-belih Eliomar, kao i Vuk Mitošević. Evo sastava dva tima:

PARTIZAN (4-3-2-1): Kljajić – Vulićević, Ostojić, N. Miletić, Monir – Jevtović, Kosović, Pantić – Janković, Đurđević – Tavamba.
JAVOR: (4-5-1): Đogatović – Karišik, Milović, Amanović, Milanović – Mitošević, Tripković, Kiković, Eliomar, Krnić – Terzić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter