0
Evrobasket

FOTO: STARSPORT

‘ORLOVE’ ČEKA JAK TURNIR: U Beograd stižu zvezde Orlanda i Milvokija, ulaznice puštene u prodaju

Objavljeno: 28.07.17 u 20:40

Reprezentacija Srbije se priprema za Evropsko prvenstvo, a ljubitelji košarke će imati priliku da vide na delu izabranike Saše Đorđevića od 11. do 13. avgusta, u beogradskoj hali “Aleksandar Nikolić“.

U okviru priprema za Evropski šampionat, na tradicionalnom turniru ‘Trofej Beograda’ sastaće se reprezentacije Srbije, Grčke i Crne Gore.

U petak, 11. avgusta od 21 čas će biti odigrana utakmica između Crne Gore i Grčke, u subotu, 12. avgusta od 21 čas naša reprezentacija će igrati protiv Grčke, a u nedelju, 13. avgusta od 21 čas sastaće se Srbija i Crna Gora.

Ulaznice za sve mečeve puštene su u prodaju. Karte za utakmice beogradskog Trofeja mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i putem on-line prodaje na sajtu eventim.rs po popularnim cenama od 300 za tribine, 450 za parter i 600 dinara za lože. Na prodajnim mestima Eventima omogućena je i prodaja paketa ulaznica za sve mečeve po nižim cenama.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter