0
Domaći fudbal

OPASNO PO ŽIVOT: Meč Radničkog i Mladosti se zbog opasnosti igra u Jagodini ili Kruševcu?

Objavljeno: 26.07.17 u 23:29

Zbog opasnosti po ljudske živote, utakmica izmešu Radničkog i Mladosti mogla bi da se odigra van Niša, najverovatnije u Kruševcu ili Jagodini.

Transparent ispred stadiona ‘Čair’ – ‘Pazi opasno po život’. Mnogi prolaznici su pomislili da se Meraklije ‘šale’ sa upravom, kad ono… Stvar je veoma ozbiljna. Naime, podzemni kabl sa visokim naponom koji prolazi kod stadnona u Nišu je oštećen i nije bezbedno da oko njega budu ljudi. Zbog toga bi meč Radničkog i Mladosti mogao da se odigra u Jagodini ili Kruševcu.

– Dobili smo dopis iz Gradske kuće u Nišu i EPS da je zbog teškog oštećenja podzemnog strujnog kabla dužine 120 metara ugrožena bezbednost zaposlenih na stadionu, ali i ljudi u njegovoj okolini. Taj kabl je oštećen nagnječenjem još tokom velikih poplava u Srbiji. To znači da je odigravanje utakmice protiv Mladosti praktično nemoguće na „Čairu“ – istakao je za Novosti potpredsednik Radničkog Dejan Propadalo.

Radnici EPS su u sredu bili na terenu tokom celog dana i pokušavaju da reše problem, a u Zajednici Superlige Srbije razmatraju mogućnost da se utakmica Radnički – Mladost igra u Kruševcu ili u Jagodini.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter